Sådan injektionsmørtel Solistone sten fliser

August 19

Solistone sten fliser bruges til en bred vifte af hjem forbedringsprojekter, fra at skabe en slående indgangsparti til et brusebad gulv. Fliserne er i første omgang lagt på en slank lag af thinset og lov til at tørre i ca. 24 til 48 timer før injektionsmørtel er anvendt. Injektionsmørtel giver et beskyttende lag, der fylder hullerne mellem småsten--at skabe en glat, behagelig gåafstand overflade. Forbered din Solistone sten fliser før du anvender injektionsmørtel til at skabe en ensartet, ren færdige udseende.

Instruktioner

•Lay Solistone sten fliser efter fabrikantens anvisninger. Lad thinset tørre i mindst 24 timer, og derefter dække pebble fliser med et tyndt lag af sten fugemasse. Fugemassen forhindrer den injektionsmørtel farve fra farvning småsten.

•Tillad fugemasse til tørre i mindst 24 timer før du anvender injektionsmørtel. Forberede injektionsmørtel ifølge producentens anvisninger og indlæse produkt på en injektionsmørtel float. Anvende injektionsmørtel i fejende bevægelser, og sørg for at arbejde produkt mellem de enkelte småsten.

•Tillad injektionsmørtel til tørre i mindst 20-30 minutter før du fjerner den overskydende produkt med en plastik børste. Arbejde penslen over småsten at fjerne hovedparten af uvedkommende injektionsmørtel fra fliserne.

•Dampen en køkken svamp med almindeligt vand og tørre ned fliser til at fjerne de resterende injektionsmørtel. Når fliserne er rene dække dem med endnu et lag af fugemasse. Tillad fugemasse til tørre i mindst 24 timer før intensivering på småsten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com