Sådan injektionsmørtel udendørs fliser

May 19

Sådan injektionsmørtel udendørs fliser

Mange boligejere installere fliser udendørs på terrassen eller som en del af en haven landskabspleje ordning. Første lægger du fliser til en flad overflade med mørtel; Når mørtlen er tørt, skal du bruge injektionsmørtel til at udfylde rummet mellem hver flise. At vælge en mørk injektionsmørtel til udendørs fliser er en god idé, da det ikke vil vise snavs så hurtigt som lettere grouts vil.

Instruktioner

Forpakket en epoxy injektionsmørtel. Epoxy injektionsmørtel kan være udfordrende for at arbejde med, fordi det har en levetid på kun 90 minutter, så skal du anvende det hurtigt. Det er ideelt til udendørs projekter, men fordi det ikke behøver at være forseglet og kan modstå skimmel og meldug.

•Mix injektionsmørtel med vand i en stor spand pr fabrikantens anvisninger.

•Spread injektionsmørtel over fliserne med en gummi fuger float. Anvende injektionsmørtel diagonalt på tværs af flise leddene, tryk på nedad for at tvinge fuger mellem fliserne. Bruge en generøs mængde af injektionsmørtel--det er bedre at tørre væk overskydende end for at have lave punkter i de flise fuger.

•Aftør overskydende injektionsmørtel væk med cementmørtel float. Holde float på en skarp vinkel og flytte diagonalt på tværs af fliser, at være opmærksomme på ikke at grave ud nogen injektionsmørtel, mens du arbejder.

•Rengør overfladen med en våd svamp. Flytte svamp i en cirkulær bevægelse, skylle det i en spand vand med jævne mellemrum.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com