Sådan injektionsmørtel V-Cap fliser

June 8

V-cap fliser er færdig kant fliser installeret langs et badeværelse eller køkken counter. De er formet som en omvendt "V", således at en flad kant strækker sig langs counter og den anden flad kant udvider lodret ned den imødegå front. Dette stykke er installeret før andre fliser, men er injicerede på samme tid som resten af brikkerne. Fordi undersiden af V-cap er hule, det er mere tilbøjelige til at revner end andre backsplash fliser. Derfor tilføjer en latex tilsætningsstoffer til injektionsmørtel kan bidrage til at give nogle flex til fliser og hjælpe med at forhindre revner.

Instruktioner

•Mix injektionsmørtel ifølge producentens anvisninger. Hæld i latex tilsætningsstof og bland godt. Latex vil hjælpe injektionsmørtel leddene til flex lidt, absorberende bevægelse i tælleren og hjælpe med at forhindre revner.

•SCOOP op en lille mængde af injektionsmørtel ind i slutningen af injektionsmørtel float. Placere injektionsmørtel på den vandrette sektion af V-cap fliser hvor de mødes resten af køkkenbordet. Tryk float på en 45-graders vinkel til tællerne og træk det over V-caps, at trykke på fuger mellem dem vandret overflade. Drej float til 90 grader, så kanten er i kontakt med fliser og Skrab overskydende injektionsmørtel fra overfladen af V-caps.

•Anbring float på en 45-graders vinkel til V-caps, vendte så flade overflade vender opad. Træk flyde mod dig at trykke på nedad når det når kanten af V-cap. Holde dreje float, så det forbliver i en 45-graders vinkel til V-cap som du vinkel det nedad for at injektionsmørtel den lodrette del af flisen.

•Drej flyde igen så det hviler lodret, lige op og ned på en 45-graders vinkel til V-caps og trække float fra side til side på tværs af forsiden af V-caps hjælpe pack injektionsmørtel til front leddene. Drej float til 90 grader og Skrab overskydende fugemasse ud af forsiden af fliserne.

•Slightly dæmpe en injektionsmørtel svamp og rense den overskydende fugemasse ud af V-caps. Brug afrundede kanter af svampen til at forme fugerne, mens du fjerner overskydende injektionsmørtel fra overfladen af fliserne. Skyl svamp godt med rent vand, vride det ud og fortsætte med at tørre overfladen af fliser, indtil alle overskydende fugemasse er fjernet. Lad injektionsmørtel tørre i 24 timer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com