Sådan injektionsmørtel Wood Grain flise

May 11

Porcelæn og keramiske fliser, der ligner træ er ofte tekstureret med en lille træ korn, der hjælper fliserne vises mere realistisk. Fliserne, selv kan være 4, 5 eller 6 inches i bredden, mens spænder fra 24 til 36 inches i længden. Denne ulige størrelse, kombineret med let tekstur af fliser, kan føre til nogle indledende spørgsmål om hvordan man injektionsmørtel gulvet, når det er installeret. På mange måder den simulerede træ korn fliser er injicerede præcis som traditionel porcelæn eller keramiske fliser-- men nogle ændringer er nødvendige.

Instruktioner

•Damp-mop fliser. Fjerne støv eller snavs fra overfladen af fliserne samt støv, der kan have afgjort mellem injektionsmørtel leddene af fliserne. Give ordet til at tørre helt.

•Drej et lag af injektionsmørtel frigivelse eller olie sæbe over træ fliser. Både fungere som en barriere, forhindrer injektionsmørtel i slår sig ned i træets årer af fliserne. Hverken produkt vil skade fliserne, og begge kan håndteres uden handsker. Rulle to eller tre frakker over fliserne fra flere retninger for at sikre god dækning.

•SCOOP op nogle fuger på slutningen af en hård epoxy injektionsmørtel float. Skrab flyderen på tværs af fugerne af fliser, bevæger sig i en 90-graders vinkel til fælles fra begge sider, til at sikre injektionsmørtel er godt pakket mellem fliserne. Længderetningen ytte fliserne, så trække flyde mod dig i slutningen af fliser til de vandrette fuger.

• Lad injektionsmørtel sat op i 10 minutter, derefter rense den overskydende fugemasse off fliser med en let dæmpet injektionsmørtel svamp. Skyl svamp ofte og arbejde det i cirkler over fliserne, indtil størstedelen af injektionsmørtel er blevet fjernet. Lad injektionsmørtel tørre i en anden time.

•DIP en scrub pensel i vand og arbejde det over fliserne i små cirkler, undgå injektionsmørtel leddene så vidt muligt at fjerne sidesten injektionsmørtel frigivelse eller olie sæbe. Dette vil fjerne sidst af injektionsmørtel DIS så godt.

•Aftør en svamp over fliser til tørre og fjern den flydende sæbe eller injektionsmørtel udgave. Lad fliser tør en anden time.

•Rub et tørt håndklæde over fliser til at sikre, at ingen frigive agent eller injektionsmørtel haze er efterladt på fliserne. Lad fliserne tørre i 24 timer.

Tips & advarsler

  • Hvis de træ fliser har kun et meget overfladisk korn, kan de ikke kræve nogen frigive agent. Teste en lille afdeling for at se, hvor nemt det er at rense ud før du gør hele gulvet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com