Sådan injiceres en Squash plante for vin Udvisningshamre

September 26

Squash vin soegeren (Melitta curcurbitae) er et insekt, der selv betragtes som et møl, ligner en krydsning mellem en hveps og en Bille. Det er primært orange med sorte prikker og grøn-sort vinger. Voksen squash vin soegeren lægger sine æg i jord nær bunden af anlægget squash. Larver, begynder snart efter udklækningen, kedeligt i squash plantens stængel til foder, som de vil gøre for fire til seks uger før han vendte tilbage til jorden. Bacillus thuriengensis (BT), en bakteriel sygdom, insekter, mens sikker for mennesker og dyr, er en effektiv insektgift mod squash vin soegeren. Injiceres i stilken, bakterierne inficerer Soegerens fødevareforsyning, dræbe dem. Give den første injektion lige før blomstring.

Instruktioner

•Kombiner 1/2 kop af husholdningernes blegemiddel med 1/2 kop vand fra hanen i en skål. Tag blandingen og en lille skål eller spand med rent vand i haven for at desinficere sprøjte mellem skud. Fyld sprøjten med løsningen, tømme den, så fylder det med vand.

•Fyld sprøjte med flydende BT til linjen 1 cc. Stikke nålen ind i et hul efterladt af en soegeren, eller oprette din egen midt på stænglen, 1 tomme over jorden. Indsprøjtes løsningen i stilken. Gentag fremgangsmåden for alle berørte squash planter.

•Gentag injektion i en uge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com