Sådan installere cedertræ helvedesild og filt

April 29

En af de sturdiest typer af tagdækning tilgængelige, cedertræ helvedesild, eller cedar shakes, installere til et tag på samme måde som de fleste andre type af helvedesild. Som du installere cedertræ helvedesild, skal du også lægge tagpap. Tagpap beskytter overfladen af tag fra ridser og andre mulige skader forårsaget af helvedesild og giver også isolering af tag overfladen.

Instruktioner

•Start på den ene side af tag og lå et lag af tagdækning følte langs den nederste kant af taget. Lad tagdækning følte hænge ud fra taget af ca 1/4 tommer på siderne og bunden og korte filt på taget med en hæfteklamme hver 12 inches.

•Sæt et lag af cedertræ helvedesild over tagdækning følte så helvedesild overhæng tag kant ved cirka 2 inches. Sted hver rullesten med den tykke ende nedad, linje kanten med rullesten installeret før det og vedhæfte rullesten med fire til seks negle gennem den øverste halvdel eller tynde del, af rullesten.

•Sæt et andet lag af cedertræ helvedesild oven på det første lag til at oprette en dobbeltrække. Skære ned den første rullesten i rækken lodret, så shingle er omtrent halvdelen sin oprindelige bredde, og lægge den i slutningen af rækken. Lægge den næste shingle ved siden af det så helvedesild dække hullerne mellem helvedesild i første lag.

•Lay endnu et lag af tagdækning følte over dobbeltrække af cedertræ helvedesild, så det overlapper rækken af helvedesild af 8 til 10 inches. Installere en række af helvedesild over filten, så helvedesild overlapper den første række af helvedesild af 14 til 16 inches og vedhæfte dem på taget med fire til seks negle.

•Fortsæt til toppen af taget indtil kun toppen tilbage. Starte processen igen på den modsatte side af taget og rullesten hele vejen op ad skråningen.

•Sæt den sidste række af cedertræ helvedesild på den anden side af taget, således at toppe af helvedesild i linje med tagets top. Anbringe helvedesild på den modsatte side af toppen så toppe af helvedesild strækker sig over toppen af 1 til 2 inches. Sikre helvedesild med negle.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com