Sådan installere hårdttræ gulvbelægning Trim stykker

September 2

Hårdttræ gulvbelægning ser ud som om det går lige op mod væggene i rummet, men faktisk du nødt til at forlade omkring halv tomme plads langs omkredsen af gulvbelægning til at tillade den naturlige bevægelse af træ over tid. Træ udvider og sammentrækker sig med klimaændringer. Trim omkring kanten af rummet dækker at plads, giver kanterne af gulvet en ren, fast look. Brug prefinished sal trim, så du ikke behøver at afslutte det, når det er installeret.

Instruktioner

•Measure den første væg, fra det ene hjørne ud til enden, hvor hårdttræ gulvbelægning løber sammen med væggen. (Bemærk: der skal være en halv-tomme rum mellem gulvbelægning og væg.)

•Overførsel målingen til et stykke af trim, at sætte to mærker langs toppen af stykket.

•Indstil trim på en miter så i situation vil det være mod væggen. Flytte det, så en af de omhandlede varemærker er under vingen. Vende bladet 45 grader peger indad, for at pege på midten af trim. Skåret stykke.

•Skub trim til at sætte det andet mærke under vingen. Dreje vingen 45 grader i modsat retning (så det vil stadig peger på midten af trim). Gøre cut.

•Measure og skær resten af trim stykker for resten af væggene. Sæt brikkerne på plads på gulvet, mod væggene med mitered enderne af trim butting til hinanden i hjørnerne. Trim bør dække de halv-tomme rum mellem gulve og vægge.

Uddelingen hvert trim stykke til væggen med en trim sømpistol, skydning negle hver fod langs de øvre og nedre kanter af trim.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com