Sådan installere hårdttræ Over gulvtæppet polstring

February 28

Sådan installere hårdttræ Over gulvtæppet polstring

Mens ingen hårdttræ gulvbelægning producent ville anbefale at installere sit produkt over gulvtæppet polstring, der kan være omstændigheder, der gør dermed en ønskværdig indstilling. For eksempel, måske Polstringen er fastklæbet til undergulvet og svært at fjerne, eller undergulvet kræver ekstra lyd eller varmeisolering leveret af tæppe polstring. Installationsproceduren er ikke meget forskellig fra for æglæggende hårdttræ til en nøgne undergulvet. Medmindre Polstringen er meget tyk, du bør ikke være nødvendigt længere klamper, men klamper du bruge absolut bør være pigtråd. Polstringen vil komprimere som du drive klamper, og modhager vil bide i undergulvet og holde det komprimeret.

Instruktioner

•Sæt et lag af plastfolie over gulvtæppet polstring til at fungere som en barriere, fugt, og Hæft det ned. Tæppe polstring kan give isolering, men det vil ikke forhindre fugt fra siver ned i gulvet og vridning bestyrelser. Et tyndt lag af plast vil udføre denne funktion uden at tilføje megen ekstra tykkelse.

•Lay ud af det første kursus for gulvbelægning enten langs en væg eller ned i midten af værelset, afhængigt af installationen. Hvis du lægger det langs en væg, efterlade et 1/4-inch hul mellem gulvbelægning og væg til træ ekspansion.

•Drill 1/8-inch huller i ansigterne på boards parvis med 8 - 10 tommers intervaller og omkring 1/2 tommer fra enten kant. Bore huller inden for en tomme i begge ender af hvert bord.

•Kontroller en 2-tommer ring skaft søm i hvert hul og bruge en neglesalon punch til at indstille hoved ca 1/8 tomme under overfladen af brættet. Ring skanken negle vil modstå trække ud bedre end konventionelle finish negle og vil holde tæppe polstringen komprimeret.

•Lay det næste kursus af gulvbelægning, svimlende enderne af brædderne af mindst 6 inches og tapping boards mod dem i det første kursus, som du går. Nail bestyrelser på samme måde, du naglet de i det første kursus. Hvis du lagde det første kursus ned i midten af rummet, lå det andet kursus med tunger vender den modsatte retning og Deltag boards med 3/8-tommer-af-3/8-tommer træ splines, der passer stramt ind i rillerne i bestyrelserne i de to kurser.

•Nail hovedparten af gulve ved at køre 2-tommer pigtråd gulvbelægning klamper i tunger af plader med en gulvbelægning sømpistol. Kraft af kørsel klamper med en sømpistol vil komprimere polstring, og pigtråd klamper, som ring-shank negle, vil modstå trækker.

•Face-søm gulvbelægning med ring skanken negle, ved hjælp af fremgangsmåden i trin 4, når du installerer bestyrelser for tæt på en væg eller andre obstruktion bruge gulvbelægning sømpistol.

Tips & advarsler

  • Hvis du installerer gulve over gulvtæppet polstring, der er mere end 1 tommer tyk, bruge længere klamper og negle.
  • Installerer gulve over gulvtæppet polstring vil give gulvet en hoppepude eller svampet føler, at du måske eller måske ikke lide.
  • Undlad at installere gulve over polstring, der er begyndt at smuldre eller chip væk. Hvis der er brud i polstringen, overfladen af gulvet bliver ujævn og huller vil udvikle mellem brædderne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com