Sådan installere opvaskemaskine i øer

May 27

Sådan installere opvaskemaskine i øer

Opvaskemaskiner er en nødvendighed i det moderne køkken. I de fleste tilfælde er opvaskemaskinen beliggende ved siden af vasken, som er normalt i et skab mod en væg med et vindue. Denne opsætning giver mulighed for nemmeste installationen. Installere en opvaskemaskine i en ø kabinet, dog er en udfordring, fordi VVS og El ind i kabinettet fra gulvet.

Instruktioner

•Measure bredde af forreste del af opvaskemaskinen. I de fleste tilfælde kræver en opvaskemaskine en 24¼-tommer åbning i rammen. Det har justerbare ben i bunden for nivellering og hjælper sikre den til undersiden af forreste del af køkkenbordet.

•Find det breaker, der giver mulighed for elektricitet til flow til opvaskemaskinen, og drej den til "off" position. Find de elektriske ledninger inde på øen kabinet. Hvis ledninger ikke er lang nok til at nå forbindelsen på forsiden af opvaskemaskinen, skal du udvide dem. Brug wire nødder og en samledåse. Det næste trin forklarer denne proces. Hvis ledninger i din ø er lange nok, springe til trin 4.

•Strip isolering fra enderne af ledningerne til en god forbindelse. Placer de eksisterende ledninger og udvidelse i en samledåse. Ledninger er farvekodede, så sikker hvid til hvid og så videre. Hold i slutningen af de hvide ledninger parallelt med de nøgne ledninger ved siden af hinanden. Glide ledninger ind i en wire møtrik, og drej møtrikken som om stramning en bolt. Næste, wrap forbindelsen i elektrisk tape. Gentag dette for hver ledning, og derefter sikre dækning på samledåsen.

•Locate den elektriske forbindelse på forsiden af opvaskemaskinen. Ledninger er farvekodede, så forbindelsen er forenklet. Være visse nok bare wire er udsat for at skabe en god forbindelse. Placere de hvide ledninger parallelt med hinanden med den nøgne wire på den samme ende. Glide ledningerne i en wire møtrik og dreje det i urets retning at få en fast forbindelse. Wrap forbindelsen i elektrisk tape. Gentag dette for de resterende ledninger.

•Locate vandledningen forbindelsen på opvaskemaskinen. Læst instruktionsbogen, der fulgte med opvaskemaskine til korrekt installation af vand og afløb linje. Det kan være nødvendigt at bore huller til vand og afløb linje forbindelser. Afløb linje løber fra opvaskemaskinen til en særlig afløb linje i vasken VVS så du kan bruge et spændebånd til at fastgøre den. Hvis opvaskemaskinen leveres med en vægventil, er den installeret i toppen af vasken eller køkkenbordet. Afløb linje vil oprette forbindelse til det og gå fra det til vasken afløb.

•Hook vandforsyning linje fra opvaskemaskinen til varmt vand linje af vasken. Hvis dette er en ny installation, er den nemmeste måde at opnå dette med en tee forbindelse. Være tee er lavet til slags vand linje til vasken. For at installere det, slukke for vandforsyningen ventil. Skære den linje, der løber mellem ventilen og vasken, installere tee og sikre vand linje til opvaskemaskine tee ifølge producentens anvisninger. Tænd for vandet og kontroller for utætheder inden vi går til det sidste trin.

•Slip opvaskemaskine til øen kabinet og tjekke afstanden mellem toppen af opvaskemaskinen og den nederste side af køkkenbordet. Find justeringen på benene under opvaskemaskinen. Drej dem i den retning, der er nødvendige for at hæve forreste del af opvaskemaskinen. Når det er tæt nok, kan du bruge installation skruer, der fulgte med opvaskemaskine til at fastgøre den til køkkenbordet.

Tips & advarsler

  • Rydde op i vand straks at forhindre gulvet eller kabinet skader. Læs instruktionsbogen grundigt for at være sikker på der er ingen skridt skal tages før betjening af opvaskemaskinen.
  • Ikke arbejde med live elektricitet. Kontroller ledninger med et voltmeter hvis det er muligt. Efterlad ikke elværktøj uden opsyn i overværelse af børn.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com