Sådan installere solenergi Kits

June 23

Installation af sol elektriske systemer kan reducere månedlige elregningen betydeligt, og de kan også tilbyde skattefradrag og generøse rabatter. Ifølge solarkits.com tilbyder Californien en 15 procent skattefradrag og en kontant rabat på $4.000 pr. kilowatt af solenergi installeret i hjemmet. Forskellige andre stater har også iværksat eller er ved at gennemføre sådanne foranstaltninger. Du kan købe en solar kit online og installere det selv. Solenergi kits omfatter normalt solpaneler og mounts, der er pre-manipuleret til at gøre installationen enkel og problemfri.

Instruktioner

•Indstil en passende område af bygningen, der modtager direkte eksponering for solen. Placeringen er en af de vigtigste faktorer til at overveje, fordi jo større eksponering solpanel modtager, den større energi bliver til at generere. Antallet af solpaneler, du har brug for afhænger af mængden elektrisk strøm du vil generere. Du kan forbinde flere paneler sammen ved hjælp af særlige kits.

•Sæt monteringssystem, som kommer med solar kit til din Tag spær. Du kan finde spær ved hjælp af en stud finder. Bruge et bor til at pre bore huller i midten af disse spær. Spænd skruerne i hullerne til at fastgøre mounts til spær. Installere solceller til mounts bruger rustfrit stål lag bolte, som er en type af skruen anvendes til montering af træ og andre materialer.

•Sæt solar power inverter i en placering, der er lettilgængelig. Du kan have til at overvåge energi niveauer og tal forbundet med solenergi. De fleste hjem bruger i dag AC (alternative aktuelle) mens solenergi løber gennem DC (jævnstrøm). Inverteren konverterer jævnstrøm til alternative strøm.

•Tilslut solpaneler til terminalerne af inverter.

•Tilslut inverter til de genopladelige batterier, som leverer backup magt under overskyet eller under strømafbrydelser.

•Tilslut inverter til det hjemme elektriske system. Vigtigste magt forbindelser er som regel placeret i nærheden af samledåsen magt. Hvis du ikke er erfaren med elektriske ledninger, ansætte en elektriker som fejlbehæftet ledning kan resultere i en alvorlig skade.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com