Sådan installere tungen & Groove loft og Vapor barrierer

September 18

Sådan installere tungen & Groove loft og Vapor barrierer

Tunge og groove lofter er et attraktivt alternativ til standard drywall eller loftplader. Konceptet minder en fjer og not gulv, bortset fra loftet boards er som regel lavet af blød i stedet for hårdt træ, hvilket gør dem lettere og nemmere at arbejde med. Installere en dampspærre først er en god idé, hvis det rum, hvor du installerer loftet er på øverste etage af huset, til at forhindre fugt fra loftet i migrere ned i bestyrelserne.

Instruktioner

•Locate hver loft strøer ved hjælp af din elektroniske stud locator. Brug dit niveau og blyant til at tegne linjer på tværs af hele loftet, viser i midten af hver tværbjælke.

•Staple din klar plast dampe barriere over hele loftet i overlappende rækker, starter ved en lang mur og arbejde din vej på tværs. Du skal stadig kunne se blyant mærker for strøer gennem plast.

•Measure start væggen på loftet, holde din målebånd vinkelret på strøer. Overføre foranstaltningen til en tunge og groove planke. Klippe det størrelse på din gering sav.

•Holde den cut planke til loftet, med den rillede side mod din start væg og sidder 1/4 tomme fra det. Denne kløft tillader træet at udvide med miljømæssige ændringer (det vil blive dækket med loftet trim senere). Nail planke på plads ved at sænke par af negle gennem ansigt med din trim sømpistolen på hvert punkt, hvor det krydser en tværbjælke.

•Measure og skær næste planke og modregnes den første sig, låsning tunge og groove sider sammen. Nail bestyrelsen ved at skyde et søm igennem siden på en opadgående vinkel på hver tværbjælke. Gentag processen for resten af plankerne.

•Længde-cut den sidste planke på et bord så så det passer ind mod muren mens et 1/4-inch hul der. Sikre det sidste stykke af ansigt-sømning som du gjorde det første stykke.

Hæng dit loft trim med gering så og trim sømpistol, der dækker 1/4-inch huller.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller, når du bruger din søm pistol og gering sav.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com