Sådan installere udluftning Fan i et nedhængt loft

February 13

Sådan installere udluftning Fan i et nedhængt loft

Nedhængte lofter omfatter en bred vifte af dekorative og 3D fliser. Rammerne for disse fliser er kun beregnet til at støtte den lette vægt af fliserne. Yderligere støtte vil være påkrævet, når du vedhæfter supplerende varer såsom lys eller fans.

Instruktioner

•Indstil placering for udluftning fan. Hvis det er muligt har blæseren beliggende midt i en fuld loft flise. Markere omhyggeligt omridset af blæseren på flisen, gøre visse det er firkantet med kanten af flisen. Med en skarp kniv skæres flise langs markeret. Efter at fjerne loftet flise stykke lå fan inde i hullet for at tjekke pasformen. Brug kniven til at foretage justeringer, hvis nødvendigt. Når passer er til din tilfredshed, Fjern dækslet af udluftning fan forlader kun selve blæseren. Dette er den del, du vil sikkert på plads i flisen.

•Klippe to stykker af de forborede L beslag til en længde på lidt over 4 fødder. Denne længde vil tillade beslag overlapper ramme på hver ende af loftet flise. Rammerne vil ikke holde nogen af den faktiske vægt, men vil hjælpe med udjævning beslaget og tillade en stabil platform hvorfra man kan arbejde. Lægge et stykke af L beslag på hver side af den åbning, du oprettede i trin 1. Foranstaltning og cut bøjle ledninger længe nok til at nå fra L-beslag til en overhead ankerpunkt. Skære mindst otte bøjle ledninger, fire skal knyttes til hvert beslag.

Uddelingen otte ankerpunkter i overhead loft bjælker eller spær. Disse ankre kan være søm, skruer eller helst øjet bolte. Når ankerpunkterne er på plads tillægger anker ledninger til ankre og derefter L beslag. Ledningerne skal være stram og L beslag holdt niveau i hele denne proces. Enhver slæk i hanger ledninger vil potentielt resultere i et hængende loft flise.

•Sæt udluftning fan ind i åbningen. Ventilatoren skal have monteringshullerne på hver side. Brug disse monteringshuller til at sikre udluftning fan at L beslag med møtrikker og bolte. Sikre, at alle nødder er stram og re-indskrive L beslagene for at bekræfte de er niveau. Med ventilatoren sikre Re-vedhæfte dækslet til fan. Komplet el-ledninger efter ombøjning ned af alle elektriske strøm til området.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com