Sådan installeres 18-tommer Natursten fliser

August 25

Natursten--hjælp om granit, marmor, travertin og skifer - til at tilføje en visse forrevne element til ethvert område, hvor de er installeret. Når du har at gøre med store-rørige natursten i særdeleshed, vil du finde, at de formidler en vis følelse af åbne vidder. De kan forvandle enhver installation område til et naturvidunder, der vil kun øge dit boligareal eller kontorareal. Hvis helt omdanne et værelse til et kunstværk er din ultimative mål, så er store-rørige Natursten fliser--som 18-tommer flise--den eneste vej at gå.

Instruktioner

•Brug din 1/2-inch indskåret murske at sprede et jævnt lag af thinset mørtel i din installation område. Kun spredt nok thinset for et eller to stykker ad gangen for at undgå thinset indførelse, således skæmmer limning proces. Når du er komfortabel med hastigheden på din installation, kan du sprede så meget thinset mørtel som du ønsker.

•Kontrollér bagsiden af natursten til områder hvor det er alt for tynde eller tykke. Hvis du kommer på tværs af stykker, der er for tykke, skal du blot placere dem til side til brug som nedskæringer i out-of-the-way områder, ligesom toiletter eller under opvaskemaskinen eller vaskemaskinen. Enhver tynde områder af sten skal have yderligere thinset føjes til dem. Brug din indskåret murske før du installerer dem i sengen af thinset mørtel.

•Sæt 18-tommer Natursten fliser på sengen af thinset. Forsigtigt flytte flisen lidt i alle retninger mens du anvender fast tryk nedad, at trykke det ind thinset mørtel og sikring af bånd. Når du har sikret obligationen, flytte brik til sin endelige position. Gentag denne proces for hver flise.

•Brug flise afstandsstykker mellem hvert stykke af natursten.

•Brug målebåndet og fedt blyant til at markere alle nødvendige nedskæringer. Gøre dem med flise våd saven. Tørre på bagsiden af hvert stykke af natursten med en gammel håndklæde til at fjerne det overskydende vand før du installerer flise.

•Tillad mindst 24 timers tørring tid før fugning.

Tips & advarsler

  • Alle materialer og værktøjer kan købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring butik.
  • En 18-tommer Natursten fliser vil kræve et minimum af 1/4-inch injektionsmørtel leddene, selvom du kan gå så stor som 1/2 tommer, hvis personlige præferencer dikterer. Flise afstandsstykker kan købes i en bred vifte af forskellige bredder, afhængigt af det udseende, du er ude efter.
  • Brug altid beskyttelsesudstyr, når arbejdet med elværktøj.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com