Sådan installeres 2-tommer rør til flydende Docks

October 4

Sådan installeres 2-tommer rør til flydende Docks

Flydende docks er en praktisk stil af dock for hytter på søer og floder. I mindre søer med skiftende vandstand, eller langs floder med sjofel vandsenge, kan flydende docks installeres med minimal undersøiske arbejde. Engineering plast docks stykker låses sammen og fjerne duvende eller svajer, bruges til at gøre flydende docks farlige. Derfor har brug for flydende docks kun være forbundet til rør drevet ind i floden eller søen seng. De er stabile i de varme sæsoner og let kan fjernes i løbet af vinteren, eller tørre måneder.

Instruktioner

•Indstil hvor dock vil være forankret til kysten, og hvor rør vil blive drevet ned i jorden under vandet. For enhver dokker over seks fod lang, bør mindst 2 rør anvendes på hver side af dock.

•Brug den følge hen til gøre en linje lige ud fra kysten til enden af dock. Lægger strengen til kysten ved blot at trykke en pind i jorden, og derefter gå ud i vandet, ved hjælp af strengen som en guide til layout rør lokationer.

•Wade ud i vandet hvor røret vil være placeret, og slip et stykke snor, der har en rock bundet til enden i vandet. Brug dette værktøj til at måle dybden af vandet hvor røret vil blive placeret.

•Pick en længde på dock forankring rør, der er mindst 6 fod længere end dybden af vandet. Røret skal være drevet ned i jorden mindst tre fødder, så udvide ud af vandet i samme afstand. Så vælg et rør, der er 10 fod lang, hvis vandet er 4 fod dybt.

•Sæt rør i vandet lodret. Røret vil udvide ca 6 fod over vandet. Bruge pole punds til hammer stangen ned i jorden under vandet. Hammer stangen ned i jorden, indtil kun 32 til 36 inches af stangen tilbage over vandlinjen.

•Gentag proces for hver pol. Læg polakkerne så at Flydedok sider passe mellem dem uden meget mere end en to-tommers kløft på begge sider. Dock er derefter fastgjort til polakkerne ved en U-formet bøjle eller en rørformet krave, der glider over røret og fæstner til siden af dock.

Tips & advarsler

  • Afhængigt af dybden af vandet og længden af stangen, måske du skal stå på en glasfiber stige at komme højt nok til at pund pole i vandet. Hvis du bruger en stige, være sikker på at have en hjælper dig med at holde den.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com