Sådan installeres 8-tommer Kohler Badeværelsesarmaturer

September 8

Sådan installeres 8-tommer Kohler Badeværelsesarmaturer

Kohler giver forbrugerne med høj kvalitet, smukke tilbehør til alle vandhane i hjemmet – herunder badeværelset. Vandhaner designet til 8-tommer installationer er typisk beregnet til installation i high-end køkkenbordet materialer som granit og andre solid overflade materialer. Installationsparametre for 8-tommer vandhaner er fleksible op til 16 inches, og er stykket individuelt til en attraktiv, nem installation. Otte-tommer badeværelse vandhaner fra Kohler er klar til at installere lige fra kassen og kræver ikke omfattende forberedelse.

Instruktioner

•Kontrollér tre blikkenslagers Kit "slanger" ved at fjerne stuetemperatur kit fra dens spand og rullende en kugle af kit mellem hænderne indtil en "slange" begynder at danne der er 3/8-tommer i diameter og seks til otte inches lang. Der er to af dem afsat. Pak først af "slangerne" omkring den ydre kant af den midterste hul i bordpladen.

•Sæt hane i hullet og sæde vandhane over blikkenslager er kit og tryk ned på vandhanen indtil alle de overskydende kit kommer ud. Placer de medfølgende skive over gevind forsyning rør og tråd en låsemøtrikken over det samme rør, indtil det er hånd stramt. Stramme, men ikke stramme, fastholdelsesfaktorer møtrikken med en skruenøgle. Fjern den overskydende putty.

•Sno, de to andre "slanger rundt om de andre to huller for håndtag og placerer håndtagene i hullerne, trykker ned på dem til at gøre den overskydende blikkenslager er kit kommer ud. Tråd fastholde nødder på håndtagene og spænd dem i hånden. Udfør stramning dem med en skruenøgle.

•Sæt en gummiskive og en pakning til levering tee og tråd levering tee med hånden på vandhanen forsyning rør. Når tee er i den korrekte position, vil gevind håndtag af tee pege direkte på de to håndtag.

•Thread forsyning linjer på håndtagene. Tilslut forsyningsledninger til levering tee. Stramme udbuddet linje forbindelser med en skruenøgle.

•Drej vandet på vandhanen og tjekke forbindelser for utætheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com