Sådan installeres adresse Plaques på Vinyl sidespor

November 12

Adresse plaques kan tilføje karakter til dit hjem og gøre det lettere for postarbejdere og gæster til at finde. Nogle foretrækker ikke at hænge elementer på vinyl sidespor, men fordi søm og skruer kompromittere de beskyttende egenskaber af sidespor og forlade utiltrækkende huller når fjernet. Særlige vinyl sidespor kroge kan du montere plaques uden at beskadige integritet eller udseendet af din sidespor.

Instruktioner

•Purchase passende vinyl sidespor kroge til dine behov. Hvis det er lettere at fastgøre pladen med møtrikker og bolte, vælge en bøjle med forborede bolt huller. Hvis det er lettere at hænge plak på kroge, vælge en bøjle med kroge i begge ender. Vælg kroge mærket for at bære vægten af dine plak.

•Vi krog på læben (øverste kant) af et sidespor panel. Afhængig af størrelse og stil dine plak og monteringsdele, der fulgte med det, skal du installere en eller to kroge. Hvis du skal installere to kroge, for eksempel hvis du hænger på pladen med en kæde, placere dem i samme panel i en afstand af 2 inches mindre end bredden af plak.

•Thread en wire eller kæde gennem de forborede huller i pladen til at hænge det til kroge eller tråd bolte igennem de forborede huller i plaque, derefter gevind bolte igennem hullerne i sidespor krog og sikre dem med nødder. Du kan også placere S-kroge i sidespor krog huller og hænge dine plak på dem fra en wire eller kæde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com