Sådan installeres afløb fra din tagrende nedløbsrør

December 8

Sådan installeres afløb fra din tagrende nedløbsrør

Hvis du bemærker en vandpyt danner foran dit hjem downspout efter en regn, downspout ikke direkte vand langt nok fra dit hjem. I mange tilfælde vil denne pyt bare være en ulempe og ikke noget at bekymre sig om. Men i nogle tilfælde denne pøl er tæt nok til dit hjem, at du behøver at bekymre sig om muligt vand infiltration og skader. I disse tilfælde skal du installere et afløbsrør til din downspout at lede vandet længere væk fra dit hjem.

Instruktioner

•Træk extenderen downspout off downspout. Start foran downspout og bruge spray maling til at markere den retning, du ønsker at køre afløbsrør. Vælg en vej, der hoveder ned ad bakke og gør det muligt for vandet at undslippe langs et fortov eller indkørsel, hvor det kan dræne væk til en by kloak.

•Lay dele af pap på jorden, ved siden af linjen spraymaling. Grave en grøft 6 inches lang og 7 inches dyb. Hvis afløbsrør er efter en naturlig hældning, opretholde denne dybde langs hele renden. Men hvis du placerer afløbsrør på fladt terræn, skråne skyttegrav ca 1 inch for hver sektion af rør du bruger. Placer snavs du grave ud på karton og gemme den til senere.

•Tilslut et downspout adapter på en 3 x 4 tommer reduktionsgear kobling. Tillægge din downspout disse to stykker. Læg 4-tomme fleksibel, nonperforated PVC rør i renden. Anvend PVC rør cement omkring den kobling udvendige kant, og skub det fleksible rør på det.

•Dig et hul i slutningen af afløbet. Lave hul ca 3 fod bred og 4 inches dybere end det nedløbsrør nederste kant. Fyld hullet med 4 inches af 3/4-inch grus og resten af afløbsrør på det grus overflade.

•Dæk afløbsrør med jorden du har gemt på pap stykkerne. Afregne jorden ved fugtning med vand fra en haveslange. Derefter tilsættes mere jord, indtil den rende jord niveau er selv med den omkringliggende jord jordniveau. Drys græsfrø over jordens overflade og vand det i.

Tips & advarsler

  • Forbind to eller flere nedløbsrør så de dræn til det samme sted.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com