Sådan installeres Armstrong loft

October 27

Armstrong loft systemer kommer i en bred vifte af stilarter. Armstrong nedhængte lofter er funktionel og nem at vedligeholde, hvis de er korrekt installeret. Korrekt installation omfatter installation af L-kanalen, der tillægger væggen niveau omkring hele rummet og loft ledningerne, der understøtter det loft vigtigste tees. Leje en roterende laser vil fremskynde installationen samt sikre, at L kanalerne niveau. Udstikker de vigtigste tee steder på gulvet vil tillade dig at korrekt finde nedhængt loft ledninger.

Instruktioner

•Measure længden af rummet. Divide længden af rummet af længden af et loft flise. Tilsæt resten at længden af loftet flise. For eksempel, hvis værelse længde 13 fødder, og du bruger 4 fod lang loftplader, ville du opdele 13 af 4 og har 3. Tilføje til venstre over 1 fod til din loft flise længde af 4 fødder, som er 5 fod. Divider 5 fods længde med 2, give dig længde af din kant flise på 2 1/2 fod eller 30 inches. Udføre den samme handling for bredden af rum, bortset fra ved hjælp af 2 fod bredde af dit loft flise i modsætning til 4 fods længde.

•Indstil højden af loftet. Du skal give et minimum af tre inches at installere og fjerne loftplader. Forlade en yderligere 2 inches i højden, hvis du installerer drop-in lys. Markere blyant i den færdige højde af loftet. Hænge den roterende laser pr fabrikantens anvisninger. Aktivere laser. Angiv laser 3 tommer under din færdige loftshøjde. Placer laser guide mod væggen i det ene hjørne af rummet. Placer en mark 3 inches over linjen laser til at markere den færdige loftshøjde. Fortsætte mærkning begge vægge i hvert hjørne af rummet. Slukke den roterende laser. Fastgør en kridtstreg mellem hjørne mærker på hver væg til at vise den færdige loftshøjde.

•Locate lodret væggen studs med stud finder. Markere blyant på hver stud, 1 1/4 inches over færdig loftshøjde.

Uddelingen L kanal på væggen ved at køre en 2-tommer træ skrue i hver stud, mens du holder L kanalen på kridtstreg. Skære L kanal til længde med luftfart klip, hvis det er længere end væggen at du vedhæfter L kanalen også. Installere L kanalen rundt om hele rummet.

•Brug målebåndet og carpenter's blyant, markere midten af rummets længde på gulvet i begge sider af rummet. Strække kridtstreg mellem de to midterlinje varemærker. Fastgør kridtstreg på gulvet for at markere midten af længden af rummet. På gulvet i begge sider af rummet, skal en blyant markere fire fødder fra dit center kridtstreg. Fastgør en kridtstreg mellem de omhandlede varemærker. Fortsætte proceduren, indtil du har alle de fire-fods vigtigste tees markeret på gulvet med en kridtstreg.

•Sæt laser plumb bob på kridtstreg i midten af rummet, 2 fødder fra væggen. Stå af stigen til siden af laser plumb bob. Sikre et loft wire klip med boret og en 2-tommer træ skrue på loftet tværbjælke nærmeste laser punkt af plumb bob, men in-line med laser mark. Tempo en 1 fod bend i en længde af nedhængt loft wire; feed wiren gennem montering klip. Træk loft wire over sig selv og slå de to stykker af loftet wire over selve 3 gange med den lineman tænger. Måle over to fødder og udføre proceduren igen. Gentag processen indtil alle loft ledningerne har været fastgjort til loftet bjælker. Når alle loft støtte ledninger er sikret, skal du tænde den roterende laser.

•Klippe vigtigste tees til længden i rummet med luftfart klip. Hvis rummet er længere end en vigtigste tee, splejsning tees sammen pr. Armstrong specifikationer. Lægge de vigtigste tee på tværs af L kanaler du monteret tidligere. Skære loft ledninger 1 fod under tee. Vedhæfte laser guiden til de vigtigste tee. Placer en 90 graders bøjning på loftet wire, 3/4 af en tomme over bunden ansigt for de vigtigste tee. Tråd loft wiren gennem pre udstansede hul i de vigtigste tee, der er lukket for loft wire hængende plumb. Træk ledningen, indtil laser guide viser at du er på loftshøjde. Fastgør wiren ved at lave 3 stramme wraps, som beskrevet i trin 6. Udføre den samme handling, indtil alle de vigtigste tees er suspenderet med loft ledninger.

•Sæt korset tees til de vigtigste tees. Start den første kryds tee på dimensionen grænse, som du regnede i trin 1. Skub cross tee på de vigtigste tee, og glide fanerne cross tee pre-made plads i den vigtigste tee. Gentag processen for anden siden af cross tee. Fortsætte med at installere cross tees 2 fødder fra hinanden, indtil du har alle de cross tees installeret.

•Lay loft paneler i det nedsænkede loft. Skåret kant paneler til at passe med en hobbykniv. Altid markere og klippe på den færdige side af loftet flisen til at undgå skæmmer paneler finish.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com