Sådan installeres asfalten rullesten tagsten

April 9

Hvis du vil lægge et nyt tag på dit hjem, kan du tage bud fra entreprenører eller få forsyningerne og lægge Tag dig selv. For at installere asfalten rullesten tagsten til et tag selv, Sørg for at du installere fliserne korrekt. Forkert kan installeret tagdækning være en større fejltrin i pleje af dit hjem, fører til lækager og eventuel forringelse af taget. Fjerne disse ved at følge alle de nødvendige skridt til succes installere en rullesten tag.

Instruktioner

•Drej tagpap over én eave af taget så det hænger ned af tagets kant ca 1/4 tommer. Hæft tagdækning følte på taget med en hæfteklamme hver 12 inches eller så rundt i filt. Kontroller hæfteklammer er høj nok langs kanten af taget så de går gennem taget og ikke i filt hængende ud over siden.

•Sæt ned en række af asfalt helvedesild over tagpap. Helvedesild bør røre på kanterne og hænge ud over kanten af taget med 1 tomme. Sikre helvedesild på plads ved at placere fire tagdækning negle i en kvadratisk mønster på toppen af rullesten.

•Lay en anden række af helvedesild direkte over det første lag. Placere fire negle i helvedesild, men brug et andet mønster fra den, der bruges på helvedesild nedenfor, så de nye negle ikke hit negle i helvedesild under.

•Drej ud en anden række af tagdækning følte over top 10-12 inches af dobbeltrække af helvedesild og Hæft filt på plads. Installere den næste række af helvedesild over tagdækning følte så bunden af helvedesild overlapper toppe af den første dobbelt-rækken af helvedesild af 14 til 18 inches og bruge fire negle til at sikre hver rullesten på plads. Brug dette mønster hele vejen op til toppen af taget, indtil du kommer inden for 4 til 6 inches af toppen. Gå til anden siden af taget og bruge det samme mønster, begynder ved eave og arbejder dig vej op med lag af tagdækning følte og derefter asfalt helvedesild, indtil du når toppen.

•Begin i den ene ende af peak og bøje en asfalt rullesten tagdækning flise over toppen af taget, således at omtrent den samme mængde af rullesten sidder på hver side af taget. Bruge fire negle på hver side til at holde rullesten på plads.

•Fortsæt at lægge bøjet helvedesild ned tagets peak på denne måde. Så, lå et andet lag af bent helvedesild over peak, begyndende med den første rullesten liggende ud over kanten af taget af et par inches at forskyde sømmene på anden række. Når alle helvedesild er på plads, trimme off del af flisen hængende over kanten af toppen ud med en hobbykniv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com