Sådan installeres Assist barer på et Toilet for en handicappet Person

September 12

Sådan installeres Assist barer på et Toilet for en handicappet Person

Assist barer, også kaldet grab barer, er metal eller plast barer, at en person kan holde på til for at forsørge sig selv. Handicappede mennesker nogle gange brug for ekstra støtte til at komme op og ned for at bruge toilettet. Assist barer skal skrues ind i en mur stud eller træ blokerer for at støtte de hårdt pres, der vil blive anvendt på dem. En fysiske eller ergoterapeut kan hjælpe dig med at vælge typen af assist barer og hvor du skal installere barer i toilettet for at støtte en handicappet person.

Instruktioner

•Find placeringen af væggen studs i området i væggen hvor du vil installere værktøjslinjen assist. Placer en elektronisk stud finder på væggen og køre det langsomt på tværs af væggen, indtil det angiver, hvor der er en stud. Gør et lille mærke med en permanent markør på det sted, hvor stutteriet er.

•Measure fra gulvet til den højde, du ønsker at installere assist bar, ved hjælp af et målebånd. Assist barer er normalt 33 til 36 inches fra gulvet. Placer assist bar mod væggen, sørge for hver ende af baren er over en mur stud. Gør et lille mærke på væggen inde skruehullerne i barens monteringsbeslag.

•Kontrollér udgangspunkt hvor du skal bore i væggen. Dette er så boret ikke vil glide på flisen, når du boring. Skrabe et lille hul i flisen ved hjælp af en skarp syl.. Twist syl for at male et lille indrykning på overfladen af flisen.

•Drill huller gennem væg flise ved hjælp af et glas og fliser drill bit. Begynde at bore med en meget langsom hastighed, så du ikke vil glide af udgangspunktet. Bore gennem flisen kun.

•Skift drill bit hen til et træ, lidt. Vælg en smule det er 1/16 smallere end de skruer, du vil bruge til at installere bar. Sætte boret lidt i hullet du boret gennem flise og bore huller i knopperne.

•Squeeze silikone caulk ind i hullerne til forhindrer vand fra siver ud i skruehullerne.

•Hold assist bar i position, foring op huller i monteringsholderen med huller du boret i væggen. Spørg en ven at holde linjen assist i stilling. Indsæt rustfri skruer i hullerne. Stram skruerne med en skruetrækker, men ikke for stramt. Du kan bruge #10 eller #12 rustfrit stål rundhovedede skruer der er 2 inches lang tid at knytte assist bar på væggen.

Tips & advarsler

  • Du kan købe assist barer på medicinsk forsyning, VVS-armatur og isenkræmmere.
  • Aldrig installere Gribehåndtag ved siden af toilet i en vinkel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com