Sådan installeres badeværelse bordplader

August 12

Du installerer et nyt badeværelse counter kan gøre en forældet badeværelse ser nye igen. Du har flere muligheder, når det kommer til badeværelse tællere. Laminat bordplader er billig og nem at installere. De kommer i en række forskellige farver til at matche enhver udsmykning tema. Fast overflade tællere, som granit, quartz, Corian og marmor er dyrere, men de give dit badeværelse en luksuriøs følelse. Hvis du ønsker at installere et badeværelse counter selv, ville laminat være den nemmeste løsning. Hvis du ønsker at installere en solid overflade tæller selv, skal du vælge en præfabrikerede marmor eller Corian counter fordi granit kræver særlige værktøjer og håndtering.

Instruktioner

Laminat bordplade

•Measure kabinet til at finde hvad størrelse bordplade du skal købe. Køkkenbordet bør udhæng om 1 tomme på alle sider ikke ved siden af en mur. Bruge din gamle bordplade som en guide.

•Vælg en bordplade, vask og vandhane. Hvis din gamle vask og vandhane er i god stand, kan du genbruge dem. Du skal bruge en selvstændig rimming eller topmonteret håndvask med en laminat bordplade.

•Drej off vandet og afbryde VVS. Fjerne den gamle vask og bordplade; Du skal muligvis bruge en spartel til at løsne caulk. Pas på ikke at beskadige den kabinet nedenunder eller vægge.

•Trace form af din vask på håndværk papir at gøre en skabelon. Hvis du bruger din gamle vasken, kan du spore hullet i den tidligere køkkenbordet. Tape skabelonen på plads på det nye counter. Hullet skal være ca 1 tommer smallere på alle sider end størrelsen af vasken, så kanten af vasken vil hvile trygt på køkkenbordet.

•Drill et hul, ved hjælp af en 3/8 tommer lidt inde i området for vasken. Indsæt puslespil klingen ind i den borede hul og skære hul til vasken. Placer vasken i skranken for at tjekke pasformen. Fjerne vasken.

•Applicer en perle af caulk langs den øverste kant af forfængelighed. Placer køkkenbordet på forfængelighed, så backsplash hviler tæt mod væggen og tælleren er niveau. Skrue køkkenbordet til forfængelighed ved hjælp af blokke eller parentes nedenunder. Caulk langs toppen af backsplash.

•Installer vandhanen på håndvasken og sted synker ind i hullet i tælleren. Caulk rundt i kanten af vasken til at give en god lukkehøjde og at sikre vasken.

•Reconnect VVS og vedhæfte pop-up afløb. Tænde for vandet og Kontroller omhyggeligt for utætheder.

Solid overflade køkkenbordet

•Measure din forfængelighed base eller, hvis du har det, din gamle bordplade. Din køkkenbordet bør udhæng om 1 tomme på alle sider ikke ved siden af en mur. Måle den vask, du planlægger at bruge. Tage din vask og bordplade målinger med dig, når du køber din køkkenbordet, så du kan have store skære huller for dig. Skære solid overflade materialer kræver særlige værktøjer og færdigheder, så det bedst at overlade til en professionel.

Forpakket køkkenbordet samt en vask og vandhane hvis du ikke har planer om at genbruge din gamle. Du kan bruge enten en top monteret eller undermount køkkenvask med en solid overflade køkkenbordet. Du kan også købe en counter med vasken integreres i ét stykke. Hvis du bruger en undermount køkkenvask, skal du huller skåret for varmt og koldt vand linjer ud over hullet til vasken.

•Drej off vandet og afbryde VVS. Fjerne den gamle vask og bordplade; Du skal muligvis bruge en spartel til at løsne caulk. Vær omhyggelig med ikke at beskadige forfængelighed eller vægge.

•Applicer en perle af caulk langs den øverste kant af forfængelighed. Placer køkkenbordet på forfængelighed, så det er plan og hviler tæt mod væggen. Du skal muligvis nogen til at hjælpe dig, hvis disken er tunge.

•Tilføj backsplash, holder den på plads med caulk. Anvend caulk, hvor backsplash opfylder tælleren og langs den øverste kant af backsplash.

•Sæt hane på tælleren, hvis du bruger en undermount køkkenvask, følge vejledningen i pakken. Vedhæfte vandhanen til vasken, hvis du bruger en top-mount sink.

•Installer en top-mount sink ved at sænke det i vasken hullet, således at randen hviler på disken. Caulk rundt i kanten af vasken hvor det sidder på disken. Hvis du installerer en undermount køkkenvask, klemme det til en 2 x 4 placeres på tværs af vasken hul åbning at holde det på plads. Fastgør vasken til undersiden af disken ved hjælp af de medfølgende montering klip. Caulk langs den øverste kant af vasken, under kanten af disken.

•Reconnect VVS og vedhæfte pop-up afløb. Tænde for vandet og Kontroller omhyggeligt for utætheder.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af en tæller med en integreret vask vil spare dig tid.
  • Kan du have en professionel blikkenslager løsrive og vedhæfte din VVS, hvis du ikke er komfortable, gør det selv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com