Sådan installeres badeværelse håndklæde bøjler

February 18

Sådan installeres badeværelse håndklæde bøjler

Badeværelse håndklæde bøjler giver en fantastisk løsning på problemet med ingen steder at hænge dit håndklæde. Du bør holde for øje, våde håndklæder vejer lidt mere end tørre håndklæder. Når du installerer håndklæde bøjler skal du sikre bøjle til væggen, så det kan modstå vægten. Metal toggle ankre typisk gør et bedre job end de billigere plastik gipsvæg ankre, holde op under et vådt håndklæde vægt gang på gang.

Instruktioner

•Undersøg bagsiden af håndklæde bøjler til at se, hvor mange skruer vil være nødvendig for at korrekt vedhæfte knager på væggen. Brug en blyant til at markere hvor på badeværelse væg du ønsker at installere håndklæde bøjler, og sørg for at markere det korrekte antal skruer pr. bøjle.

•Kontroller at skifte ankre i de punkter, hvor du skal installere skruer i væggen. Brug en skruetrækker til at drive toggle ankre ind i væggen, og sørg for lederen af hvert skifte bøjle sidder i plan med muren.

•Line håndklæde bøjler parentes op med Skift ankre. Isæt en skrue gennem beslagene og ind toggle ankre. Brug en skruetrækker til at drive skruerne, som de vil gå ind i toggle ankre.

•Skub håndklæde bøjler over monteringsbeslagene. Brug en unbrakonøgle til at skrue i fastholde skruer på bøjler til at holde dem fra at glide ud i parentes.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com