Sådan installeres badeværelse tegn

November 2

Sådan installeres badeværelse tegn

Der er et par fakta om detailforretninger, der hver ejer skal vide. Et faktum er, at jo flere kunder man ser ud omkring de mere salg du vil gøre. Næste er at jo hurtigere hver kunde får ind og ud af butikken de mere plads, vil du have for den næste kunde komme og shoppe. En anden kendsgerning om detailforretninger er, at offentlige badeværelser tiltrække kunder. Jo hurtigere kan kunderne finde dit badeværelse jo hurtigere vil de være tilbage ud at shoppe. En tændte tegn peger ud din badeværelser er svaret.

Instruktioner

•Locate lyskontakt bare inde i dit badeværelsesdøren. Tænd kontakten til at belyse badeværelse lys. Åbne boksen breaker i dit hus, mens din assistent ure badeværelse lys. Flip en breaker ad gangen, indtil du finder en, der slukker magt til badeværelset. Du vil vide, du fandt rigtigt når din assistent advarer dig, at lyset er gået. Placer din assistent på boksen breaker for at forhindre nogen i at genoprette magt, mens du arbejder på kredsløbet.

•Klippe et hul i gipsvæg på ydersiden af badeværelsesdøren med din razor knife. Find ROMEX ledningen inde i væggen, der løber fra boksen breaker til parameteren inde i badeværelset. Skære igennem på ROMEX med din wire snips. Skære igennem gummi ydre panser omhyggeligt for at undgå at beskadige de indvendige panser på de enkelte ledninger. Fjern 3 inches af den ydre panser. Strip slutningen af hver af de enkelte ledninger inde i både løse ender på ROMEX wire.

•Klippe et stykke af ny gips board med din razor knife. Gøre bestyrelsen 3 inches større end den eksisterende hul. Skubbe punktet af din Nøglehullet så gennem den nye gipsvæg og skær et lille cirkulært hul, der er lige stor nok til at trække ledningerne. Lægge den nye gipsvæg på en flad overflade med den ydre vender nedad. Skære igennem tilbage papiret af drywall og trim væk drywall inde mens den forreste facial papir intakte.

•Skub ledninger gennem hullet i din drywall patch. Skubbe drywall patch forsigtigt ind i hullet i væggen så den ekstra facial papir er fladt mod den eksisterende væg. Drive 1 1/2-inch drywall skruer gennem gipsvæg med Phillips bit på din boremaskine til at fastgøre patch på plads. Løft løs facial papiret væk fra væggen. Smøre et tyndt lag af drywall sammensatte på væggen med din 6-tommer drywall kniv og tryk på papiret ind i den.

•Træk klinge af din drywall kniv fra midten af den udad i hver retning til at skubbe det overskydende stof ud fra under papir klap patch. Pels hele patch med sammensatte og lade det helbrede natten over. Sand patch med en afslibning skærm og camouflere det med maling med lang, selv strøg med din 3-tommer pensel. Lad malingen tørre helt.

•Strip 1/2 tommer i slutningen af hver af ledningerne fra din tegn med wiren stripping værktøj. Grab alle de sorte ledninger fra væggen og tegnet, holde enderne sammen og sno en tråd møtrik på bundt låse ledningerne på plads. Tilføje en wire møtrik til hvide ledninger og til de nøgne jord ledninger, således at hver farve ledning er låst sammen i sin egen bundle og ingen af dem er at røre en anden farve. Wrap elektrisk tape rundt hver ledning møtrik og udvide wrap 3 inches op hver bundt til at forhindre, at wire nødder kommer løs.

•Fjern den bevarer skruer holder ansigt af tegnet på plads med din Phillips hoved skruetrækker. Træk forsigtigt hver bundt af ledninger inde i tegnet. Trække alle slap ud af bundter af ledninger så at ramme af tegnet hviler mod væggen. Drive en 3-tommer træ skrue gennem hver af de fastholde huller i rammen til at montere tegn til hovedet over døren.

•Reassemble tegnet og LUN de fastholde skruer at holde ansigt plader forsvarligt. Ringe ud til din assistent at Gendan beføjelse til badeværelset på boksen breaker. Se hvis badeværelse lys tændes og se tegnet. Lys i skiltet skal være på på dette tidspunkt.

•Drej off badeværelse lys ved hjælp af parameteren inde i badeværelset. Se tegn til at være sikker på, at det bliver belyst. Hold øje med tegnet for et par timer at sikre det forbliver tændt. Tryk på det indimellem for at være sikker på, at tegnet ikke bliver alt for varmt der er tegn på en kort, der kan forårsage en brand.

Tips & advarsler

  • Arbejdshandsker og sikkerhedsbriller er påkrævet ved brug af håndværktøj.
  • En støvmaske kræves ud over din handsker og briller, når slibning.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com