Sådan installeres badeværelse vægge & gulvbelægning

April 26

Keramiske fliser har længe været et populært materiale til både gulve og vægge i badeværelser, med god grund. Keramik er vandtæt, kommer i en bred vifte af farver og størrelser og er nemmere at installere end mange andre materialer. Keramisk tillader dig at gøre vægge og gulve i samme nøjagtige farver og mønstre, eller i forskellige dem, der supplerer hinanden. Processen med installation af gulvfliser og vægfliser er generelt de samme. Fliserne selv er forskellige (selv om de vises på samme på overfladen), med gulvfliser bliver tykkere.

Instruktioner

•Divide gulv i fire lige store firkanter, ved at lægge to krydsende linjer med dine snap kridtstreg.

•Spread thinset mørtel over et par kvadratfod på midten af gulvet, over skæringspunktet mellem fliserne. De linjer du snapped vil stadig være synlige gennem mørtel.

•Indstil først fliser i sted i skæringspunktet af linjerne, sætte afstandsstykker mellem dem som du lægge dem. Spredes mere mørtel og bygge udad fra centrum langs linjerne. Skær fliser på væggene, efter behov, ved hjælp af en flise cutter. Lad mørtel sat for en dag. Fjern afstandsstykkerne.

•Spread injektionsmørtel over gulvet med en cementmørtel float, skrabning kanten af float over flise overflade at tvinge injektionsmørtel i mellemrummene mellem fliserne. Brug en fugtig svamp til at tørre op overskydende injektionsmørtel. Lad det har sat 48 timer

•Følg de samme trin til fliser på badeværelset vægge, men start flise gitteret ved midtpunktet langs bunden af væggen i stedet for centrum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com