Sådan installeres bambus Flooring ved hjælp af en konkret lim.

June 27

Bambusparketgulve som træ gulve, er normalt naglet til et træ undergulv. Men ligesom trægulve, bambus kan ved limet ned over beton under de rette omstændigheder. Betonoverfladen har at være flad, fast og rene og fri for fugt problemer. Sørg for bambus gulvbelægning du bruger er specielt vurderet til lim-down installation.

Instruktioner

•Spread selvklæbende over betonoverfladen på kanten af på gulvet, hvor du vil begynde at bruge en indskåret murske. Ikke starte langs posten side af lokalet. Anvende limen fra ende til anden langs den side, kommer 2 til 3 fødder fra væggen.

•Indstil en bambus gulvbræt i limen i den ene ende, ved siden af væg, med den rillede side mod væggen. Sæt kiler mellem brættet og væggen, at skabe et lille hul der.

•Indstil en anden gulvbræt i slutningen af den første, låsning dem start til slut ved deres tunge og groove fræsning. Fortsætte indstilling boards ende til langs hele linjen, at holde pladsen ved væggen.

•Klippe sidste bestyrelsen selvfølgelig på din gering så til at passe på sidevæggen.

•Indstil i det næste kursus i bestyrelser, låse dem tæt på deres sider ved deres tunge og groove fræsning. Som du angiver i bestyrelserne, arrangere dem i en forskudt konfiguration, så enderne ikke foring mellem kurser. Også, vurdere dem af skyggen af bambus, og sørg for at blande mørke og lys i stedet for gruppering af lys og mørke sammen.

•Fortsæt på tværs af rummet kurser af kurset, at sætte ned mere lim efter behov. Fortsætte svimlende bestyrelser og sprede de forskellige nuancer. Holde æglæggende kurser, indtil du er nærmer sig langt væggen, og løbe tør for plads til at arbejde. Forlade de sidste par fødder ufærdige, så du kan afslutte uden at gå på skrå brædderne.

• Lad limen angivet til 12 timer. Sat den sidste del af brædder på plads, når du kan stå på de tidligere fastsatte dele. Brug din bordrundsav for at skære den endelige kursus af brædder på langs, så de passer på væggen med en 3/8 tomme hul efterladt der. Hullerne vil være skjult af gulvet trim.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com