Sådan installeres bambus træ gulve

July 20

Bambusparketgulve er meget lig standard hårdttræ Gulvbelægning i den måde, det er installeret, med negle og gulvbelægning hæfteklammer holde bestyrelser og tunge og groove forbindelser langs siderne holding bestyrelser til hinanden. Den største forskel er i hvordan gulvet ser ud. Bambus gulv har flottere farver og mere indviklede korn mønstre end almindeligt træ. Som med trægulve, Sørg for at lade bambusparketgulve sidde i plads til en uge eller mere før installationen, så kan det acclimate til miljøet.

Instruktioner

•Dæk hele undergulvet med gulvbelægning papir, om det i rækker fra den ene væg hen over gulvet til den modsatte væg. Lad siderne af banerne lidt overlapper hinanden, og Hæft papiret ned med en standard korte pistol, skære det til at passe med en barberkniv kniv.

•Lay første løbet af bambus gulvbrædder ved siden af din start væg, med de rillede sider af boards mod væggen. Forlade en halv-tomme rum mellem brædderne og væggen, for at give gulvet plads til at udvide med klimaændringer.

•Nail brædder på plads med en trim sømpistol, skydning søm langs hver kanten af brættet, hver fod. Tilslut bestyrelser i enderne af deres tunge og not fittings. Skære brædderne for enden med din gering sav.

•Lay de næste par kurser af brædder sammen med den første, trykke dem sammen på siderne af deres tunge og not forbindelser. Sikre dem på samme måde, top-sømning med trim sømpistol. Skær enderne efter behov på din gering sav. Lå nok kurser, så der er plads til den pneumatiske hæftemaskine at sidde på dem.

•Indstil pneumatisk gulvet hæftemaskine på det installerede gulv, med front dysen af hæftemaskine koble ned over det næste kursus i bestyrelser. Skyde gulvbelægning hæfteklammer nedad gennem siderne af gulvbrædder, lige over tungen. Sat en hæfteklamme om hver fod.

•Anvend at lægge resten af gulvet på samme måde, kursus af kursus, med den pneumatiske hæftemaskine, indtil du løber tør for plads til at bruge hæftemaskine på den modsatte væg. Installer de endelige par kurser af top-sømning med trim sømpistol.

•Anvend en tablesaw længde-sænke den endelige kursus så det efterlader en halv-tomme hul i væggen. (Bemærk: kløften vil blive dækket, når du installerer dit gulv trim.)

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller, når bambus skærebrætter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com