Sådan installeres banke ned tekstur

March 4

Sådan installeres banke ned tekstur

Tilføje tekstur til drywall er en boligejer gør det selv projekt, der kan give varme og interesse med et værelse eller flere værelser i dit hus. Det kan også løse problemer som ujævne vægge, mure, der kan have været beskadiget af tapet fjernelse, tapede wallboard leddene, der skiller sig ud og andre defekter på væggene. Hvis du vælger at gøre dette, skal du sørge for du har masser af drop klude, fordi processen med sprøjtning drywall sammensatte på dine vægge, så "bankede det ned" er rodet. På den anden side er det også en proces du kan slette og rette som du går sammen, så resultaterne bliver til din smag.

Instruktioner

•Få dit projekt klar, ved hjælp af masser af avisen / drop klude til at dække det rum, hvor du vil arbejde. Find et stort stykke af drywall eller masonit som til praksis dine teknikker. Tømme nogle af drywall sammensatte i spanden og forberede sig på at tilføje vand. Tilsæt vand lidt ad gangen, indtil du når den rette konsistens. Bland sammensat og vand sammen, indtil det er groft tekstur af en tyk milkshake ved hjælp af elektrisk boremaskine og ribbon mixer.

•Applicer drywall tekstur sammensatte på væggen ved hjælp af to metoder. Du kan bruge en kompressor til at sprøjte stoffet på væggen, eller du kan bruge en tyk-lodden rulle til rulle tekstur på væggen. I begge tilfælde skal du gøre en sektion af muren på et tidspunkt. Hvis du bruger en kompressor til at anvende sammensat, er rådgivning af handyman Joe Hunley at sætte den til 25 til 30 p.s.i og holde det omkring to fødder væk fra væggen. Spray fra top til bund, derefter bund til top på din vej langs væggen, han rådgiver. Hvis du bruger en rulle, sikre det danner tinder på væggen som du ruller og løft. Disse er, hvad du vil "vælte" oprette stuk-lignende konsistens. Hunley tilbyder dette tip: når toppen af drywall sammensatte bliver kedelig med ikke mere glans til det, det er tid til at banke den ned.

•Hold tape kniv eller murske i ca 45-graders vinkel til glat ned toppene og tromle dem mod væggen for at vælte drywall sammensatte. Det væsentlige, du vil samkopiere toppene og forlade dale. Tænk på det som gør plateauer. Ikke være hårdhændede; Brug bare en blid touch. Du ønsker at glatte det, ikke skrabe det ud af væggen. Du kan vil øve dette først på et ekstra stykke af drywall eller masonit så du kan se, hvad slags resultater du får og foretage nødvendige justeringer. Men denne metode er fleksibel. Hvis du ikke praksis, kan du altid vaske sammensat af en sektion af muren du ikke kan lide og genanvende det. Gøre dette, mens det er stadig vådt for de bedste resultater.

Tips & advarsler

  • Bruge høj kvalitet drywall sammensatte for at undgå muligheden for skimmelvækst. Bede om dette, når du køber stoffet.
  • Du kan tilføje sand til sammensat at fremhæve tekstur.
  • Fælles sammensatte er hvide. Dine vægge vil være hvid. Du kan anvende maling efter drywall sammensatte tørrer, eller du kan selv tilføje maling til blandingen du lægger på væggen. Men at fjerne det hvis du har brug for, mens du arbejder på det vil ikke være så nemt, hvis der er maling i det.
  • Bruge en spartel til at banke ned i trange som hjørner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com