Sådan installeres Base gulvet Trim

July 3

Sådan installeres Base gulvet Trim

Base molding løber langs gulvet til dækker hullerne, ufærdige væg bunde og tilføjer et færdigt look til værelse. Base gulvet trim er installeret efter døren trim og er normalt den sidste trim installeret. Støbning består af enten en eller to stykker, base molding selv og undertiden en sko skimmel.

Instruktioner

Planlægning

•Sketch værelse på papir og vise alle døre, indvendige hjørner og udvendige hjørner. Indvendige hjørner skal være klaret. Coping et snit er nemmeste med den dominerende hånd, så hvis du er højrehåndet, planen til at klare de rigtige enderne af trim stykker på indvendige hjørner. Mærke på din skitse, hvor du vil klare. Disse er markeret med et "C" i eksempel skitse. Coping bruger en tynd sav til at underbyde en spidsvinklet cut, således at det passer til et andet stykke perfekt uden mitering den anden brik.

•Klippe et par af venstre og højre måling blokke, hvis du bliver nødt til at skære for udvendige hjørner. Gøre dem omkring 6 til 8 inches lang. Disse vil støtte dig når måle til ydersiden hjørne nedskæringer. Bruge den base molding, du skal installere så du har den rigtige tykkelse.

•Vælg en indvendig hjørne med en døråbning på den højre væg. Det første stykke skal ikke være mitered eller skæres. I eksempel skitse, denne mur er mærket "1" og den næste stykke hedder "2." Mærke din skitse i en lignende måde. Hvis du tilfældigvis være venstrehåndet, bør dine tal flytte uret, snarere end mod uret.

Installere Base Trim

•Measure væg fra hjørne til døren, fra venstre til højre ("1" på skitse). Måle og skære det første stykke på gering sav, med begge ender firkantede cut. Passer på plads. Det bør være en lun fit. Hvis stykket synes lidt lang, bøje det udad lidt i midten til "spring" det på plads (anbefales).

•Nail brik på plads. Negle skal gå ind i indramning bundplade eller stud. Brug stud finder til at finde studs, hvis du skal.

•Measure væggen for den første coped stykke ("2" på skitse). På gering så, skære den højre ende af stykket med en 45-graders vinkel med det stykke der står på sin nederste kant. Se illustration. Den røde linje er hvordan stykket skal skæres.

•Lay bestyrelsen på tværs af arbejdet tabel fladt på ryggen og klemme på plads. Klare gering skåret med klare saven.

•Measure fra den coped kant af snittet tilbage og markere væggen længde. Pladsen skære den venstre ende af stykket.

•Anbring brik på plads. Sikre den coped afkrog er tætsiddende. En god cope ligner en perfekt mitered fælles, men vil ikke åbne eller vise huller ligesom en indvendig gering vilje.

•Work mod uret rundt i lokalet, først skære den højre ende af brikker til at forberede coping, derefter foretage coping skåret og endelig måle og klippe stykket til længde.

Udvendige hjørner

•Measure den første uden for hjørnet stykke. Bemærk, at på den skitse, der stykker "4" og "5" er ikke i orden. Hold foranstaltning blok på hjørnet (position 5 på skitse) og foranstaltning fra hjørne (position 4 på skitse) til udenfor gering kanten af måling blok.

•Klippe den udenfor gering på den højre kant af stykket. Måle tilbage fra skåret kant, mark og firkantet skåret stykke til længden målt.

•Anbring stykke, kontrollere en god pasform på det udvendige hjørne ved at matche det med måling-blok. Søm på plads.

•COPE højre ende af et stykke til anden side af det udvendige hjørne. Måle indefra hjørne til den udvendige kant af det stykke, der allerede er installeret. Mål fra kanten af klare, markere og skære den venstre ende for en ekstern hjørne.

•Anbring og søm brik på plads.

Tips & advarsler

  • Coping kræver lidt øvelse. Når du gør et par stykker, vil du føle som en professionel. Tasterne er at følge linjen snit i indersiden gering nøjagtigt, omkring konturerne af stykke samtidig opretholde en back eller indhak i ansigtet af indersiden gering. Bruge et stykke sandpapir til at sætte en barberkniv skarp kant på det og det passer som hånd i handske. Skære kortere stykker til en stram pasform. For længere, klarede stykker, gøre cut 1/32 eller 1/16 tommer lang og derefter bøje stykket lidt udad når at sætte det på plads. Så lad det "forår" på plads. Coped leddene vil være perfekt. Hjørner, især indvendige hjørner, er aldrig perfekte. Undertiden bunden af væggen har ikke nok "væggen" bag det eller toppen har for meget sammensatte gipsvæg på det. Resultatet er stykket ikke vil sidde lige op og ned i hjørnet. Afhjælpe dette ved at indsætte stykker af shim bag stykket, indtil det er rigtigt. Hvis et hul viser mellem trim og væg, fylde det med malbare caulk. Hvis en døråbning er meget tæt på et hjørne, kan du ende kræver et stykke af trim en tomme eller mindre dækkende. Forsøg ikke at klare disse stykker, medmindre der er en døråbning på begge sider af hjørnet. I så fald cope skære et længere stykke og derefter klippe det til at passe. Altid klare den længste af de to stykker hvis det er muligt. Anvende en dab af silikone caulk bag dem for at holde dem på plads." Foranstaltning to gange, klip en gang,"går det gamle ordsprog, og det gælder. Dobbelttjek dine målinger og sørg for du har indstillet så vinkel korrekt. Nogle gange ikke hjørner er 90 grader. De kan være 60 eller 45 eller enhver vinkel fra 15 til 120 grader. Alle principper gælde, din sav skæring vinkler bare ændre. Måle vinklen og dividere med to. For 60 grader hjørner bliver din sav skæring vinkel 30 grader. For vinkler større end 90 grader, tage den supplement vinkel, som er 180 minus den målte vinkel. Hvis der er 120 grader, er supplement 60. Din sav skåret vinkel er derefter 30 grader, halvdelen af 60. den eneste forskel mellem at installere base molding og sko støbning er sko støbning er lettere. Uanset om du bruger quarter runde eller faktiske sko mug, det vil gå hurtigt og let og kæmper din hjørner tager kun et par sekunder.
  • Bær altid sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller, når ved hjælp af elværktøj, skære træ eller søm kanoner. Altid bære en støvmaske, når du skærer træ eller andre materialer. Altid bære høreværn, når du bruger larmende værktøjer gerne gering sav. Lange stykker af trim kan være besværlig. Støtte stykker under opskæring med en rulle stander eller en anden enhed.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com