Sådan installeres Base Molding med forskellige gulvet højder

September 21

Base molding installation er ofte kompliceret af en ændring i højde af gulvbelægning. Tæppe, laminat og flise kan alle resten i forskellige højder fra slab eller undergulvet, hvilket gør det umuligt at installere baseboards lige uden at efterlade et tomrum mellem sokler og gulvbelægning. Installere base molding med forskellige gulvet heights er en forholdsvis ligetil proces, når alle gulve er på plads. Forsøg ikke at starte installationen af base molding indtil Gulvbelægning er blevet installeret.

Instruktioner

•Locate sektion af gulvbelægning, hviler det højeste. Du vil begynde at installere støbning i dette område.

•Klippe støbning og begynde at installere i den højeste område. Fortsætte med at installere molding gennem alle værelserne på samme højde på væggen som i det første område, uanset gulvbelægning højde. Brug en plan for at sikre støbning sidder direkte på væggen. Du vil have en kløft mellem støbning og Gulvbelægning i områder med lavere højde gulvbelægning.

•Klippe kvartal-runde eller sko molding for væggene med nederste gulv. Hvis gulvet er træ, søm kvartal-runde eller sko støbning på gulvet, så det kan flytte med gulve og mindske risikoen for huller. Hvis gulvet er noget andet end træ, søm kvartal-runde eller sko molding til bunden af baseboard at lukke kløften mellem baseboard og gulvbelægning.

•Fortsæt installation kvartal-runde eller sko molding for alle områder i hjemmet med en lavere gulvhøjde.

Tips & advarsler

  • For den bedste finish, bejdse eller male kvartal-runden eller sko molding samme farve som baseboards.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com