Sådan installeres Base Molding

July 5

Base molding, smule af trim omkring bunden af væggene, skal installeres efter bestyrelsens væg er færdig og malet og efter gulvet er blevet installeret. Installere base molding er en nem gør det selv projekt, der kan hjælpe dig med at spare penge på udgifterne til efterbehandling din tilføjelse. Læs videre for at lære at installere base molding.

Instruktioner

•Indstil op dit arbejdsområde. Du skal bruge en tabel til at arbejde på eller et par af saw heste med nogle brædder mellem dem. Find noget robust til at indstille din gering så på, så du ikke skære på gulvet.

•Forbered støbning. Det er meget nemmere at male molding før du installerer den. Du skal bruge mindst to frakker af maling og lad det tørre helt.

•Measure din væg fra hjørne til hjørne. Brug en blyant til at toppen af din støbning tæt på bagsiden (den del, der går mod muren). Når du skærer, vil du skære fra mark i for indvendige hjørner, og marker ud for udvendige hjørner. Husk, at for indvendige hjørner, støbning vil være længere i ryggen (mod muren) end på forsiden. Udvendige hjørner er det det modsatte--længere på den færdige side og kortere side mod væggen.

•Sæt støbning i boksen gering i samme situation som du vil installere det, med den færdige side opad. Skære langsom og støt, holde støbning stramme indtil saven går hele vejen igennem og derefter løfter.

•Fit snit støbning forsigtigt på plads, og tjek for huller på enderne. Start sømning fra slutningen af det sidste stykke, der var installeret, rammer hver stud, i retning af den næste stykke.

•Brug et søm sæt til sommerferien hver søm. Bruge fingeren til at presse kit i hvert søm hul. Sand og touch-up maling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com