Sådan installeres behagelig Hearth brændeovne

October 19

Sådan installeres behagelig Hearth brændeovne

En brændeovn er en klassisk form af opvarmning, der kan integreres i næsten enhver type af hjem. Behagelig Hearth brændeovne kræver lignende installationer som mest brændeovne. Tilslutning til en godkendt skorsten til udluftning af gas og snavs er nødvendige. Du skal opretholde ordentlig frirum omkring komfuret, og omkring sin ovn rør og skorsten forbindelser. Når du kører komfur rør gennem lofter eller vægge til at oprette forbindelse til en skorsten flue, kan supplerende materialer, såsom støtte bokse, være påkrævet.

Instruktioner

•Vælg en placering at indstille komfuret. Anmeld producent retningslinjer og lokale bygningsreglementer for specifikke krav fra brændbare stoffer. Ovnen bør hvile på et flad, brændbart underlag, såsom beton eller mursten, eller placeres på en protector gulvmåtte. Til de fleste brændeovne, skal beskyttende gulvbelægning udvide 16 inches fra forsiden af ovnen og 6 inches i alle andre retninger. Mange behagelige Hearth brændeovne kræver 12 inches af clearance fra et brændbart bagvæggen og 11 inches fra et brændbart sidevæg. Husk på, at en central beliggenhed på det lavere niveau af hjemmet er det mest effektive sted for varmefordeling.

•Undersøg din skorsten flue for at sikre det er funktionsdygtig og ren. Din skorsten skulle være godkendt til brug med en brændeovn. Hvis ikke, skal du installere en Underwriter laboratorium flue liner lavet til brug med sådanne enheder.

•Indstil ruten du vil bruge til at tilslutte ovnen rørsystemer til flue. Du har mange muligheder, hvoraf den ene er at køre rør gennem en væg til at oprette forbindelse direkte til en murværk pejs, ved hjælp af et brand ler Fingerbøl for sikker passage. En anden metode er at udvide rør gennem loft i forbindelse med en præfabrikerede tag top skorsten.

•Tilslut komfur rørsystem til flue kraven ved at placere den inde i kraven med krympede slutningen vender mod komfur. Fastgør med metal skruer. Din komfur pipe sektioner skal være den korrekte størrelse og godt sikret for sikker drift.

•Maintain korrekt væg frirum som du passerer komfur-pipe gennem vægge. En passage gennem et brændbart væg kan tilsluttes en murværk pejs, klart 12 inches omkring skorstenen rør stik hvor den passerer gennem væggen. Installere mursten murværk ved at anvende mørtel og mursten, forlader plads til rør og en brand ler fingerbøl. Installere Fingerbøl, ved hjælp af ildfast cement og efter producentens anvisninger, at line området fra murstensvæg til skorstenen liner. Direkte rør gennem Fingerbøl, indtil den når kanten af skorsten liner.

•Acquire nødvendige materialer til at køre røret gennem et loft, hvis det er nødvendigt. Du skal bruge et loft støtte boks, skorsten adapter og skorsten kit. Du kan også brug for en loft isolering skjold. Installere skorsten kit efter produktets producent. Skær et hul gennem loft over komfuret baseret på størrelsen af boksen loft støtte. Følg producentens instruktioner, som kan kræve, at du opbygger en ramme, til montering af boksen støtte.

•Udvide skorstenen rør gennem boksen støtte til omkring 4 inches ned, og Tilslut til komfur rør med en skorsten adapter. Sikre alle rør sektioner med metal skruer eller som anvist. Installere en kvist isolering skjold, hvis kører røret gennem en kvist.

Tips & advarsler

  • Anmeld din brændeovn krav til en skorsten og installere eventuelle nødvendige liners, før du fortsætter med installationen.
  • Altid gennemse de specifikke producent retningslinjerne i produkt manual. Hvis du er i tvivl om nogen af trinnene, skal du kontakte en professionel til rådgivning.
  • Når du kører en skorsten gennem brændbare gulve, skal du firestop stråling skjolde installeret uanset hvor støtte kasser eller loft isolering skjolde er ikke til stede.
  • Overholde bygningsreglementer, når du installerer en præfabrikerede metal skorsten. I de fleste tilfælde bør det udvide 3 fod over den nærliggende tagfladen og har den rette tag blinkende og storm skjold.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com