Sådan installeres beholdere i halv-Log sidespor

August 7

Sådan installeres beholdere i halv-Log sidespor

Halv-log sidespor er en populær type af sidespor bruges til at oprette log-stil hjem. Hjemmet er bygget ved hjælp af konventionelle byggeteknikker, men halv-log sidespor anvendes til husets ydre skal det ligne en bjælkehytte. Halv-log sidespor er populære, fordi det gør et hjem til at se interessant men er meget billigere end at bygge en hel hjem fra logs. Beholderen huller tillader bygherrer at montere halv-log sidespor på ydersiden af huse. Denne artikel vil give dig en trinvis vejledning i at installere beholdere i halv-log sidespor.

Instruktioner

Installere beholdere i halv-Log sidespor

•Measure længden af de halv-log sidespor og gøre fire jævnt fordelte mærker i midten af bagsiden af sidespor. For eksempel, hvis træbeklædningen er 4 fod lang, skal du gøre en mark hver fod.

•Sæt lige skære bit til routeren. Bruge routeren til at bore fire beholder huller ind i bagsiden af sidespor i de steder, du har markeret. Hullerne skal ikke være mere end ¾ af en tomme dyb.

•Brug 1/8-tomme-flishugger og hammer til at udjævne kanter på beholderen huller så de passer jævnt på fastgørelse drejeknapper på ydersiden af huset. Placer kanten af flishuggeren langs kanten af beholderen og tryk enden af flishuggeren let med hammeren.

•Brug sandpapir til at udjævne eventuelle ru gouges eller nedskæringer i beholderne.

•Coat indre af beholdere og dertil med et tyndt lag af træ lak. Lakken vil styrke området omkring beholderne og gøre området vedhæftet fil i træbeklædningen vejrbestandig.

Tips & advarsler

  • Bruge en moderat bit hastighed på routeren, når kedeligt indledende beholder huller. Hvis bit spins for hurtigt, kunne du skære for dybt ind i bagsiden af sidespor, svækkelse.
  • Bære passende tøj, når man arbejder med træ og sav. Handsker, lange bukser, lukket tå sko og øjenbeskyttelse bør blive båret på alle tidspunkter. Lak beholder huller i et godt ventileret område. Lak udsender giftige dampe.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com