Sådan installeres Bellawood hårdttræ gulvbelægning

June 20

Sådan installeres Bellawood hårdttræ gulvbelægning

Bellawood's prefinished hårdttræ gulvbelægning kommer i en bred vifte af stilarter og farver. Afhængigt af hvilken type subflooring du har, Bellawood gulvbelægning bruger enten lim, søm eller begge lim og søm metode til installation. Bellawood anbefaler sømning sin trægulve til et træ undergulv som krydsfiner til varige resultater. Så længe du besidder grundlæggende Tømrer færdigheder, installere Bellawood Gulvbelægning er noget boligejerne eller DIYers kan gøre for at ændre udseendet af deres levende eller arbejde rummet.

Instruktioner

•Sæt dem afslappet kasser med Bellawood gulve inden for installation i tre til fem dage så træets vandindhold acclimates til fugtighed i rummet.

•Sweep snavs og støv fra undergulvet med en stiv kost. Niveau enhver ujævn sektioner af gulvet ved slibning bump med et gulv slibemaskine, eller nivellering dips med selvstændige nivellering sammensatte. Henvise til de instruktioner, der følger med selvstændige nivellering sammensatte for retninger. Tillad den selvstændige nivellering sammensatte til tørre og sæt natten.

•Dæk hele overfladen af arbejdsområdet med krydsfiner plader. Sikre krydsfiner plader til betongulv med konkrete negle, fordelte 16 inches fra hinanden på alle sider af arket krydsfiner.

•Dæk krydsfiner plader med et underlag af harpiks-belagt papir. Sikre den harpiks-belagt papir over overfladen af krydsfiner undergulvet med en korte pistol, afstand hæfteklammer 12 inches fra hinanden.

•Tape 1/4-tommer træ shims til bunden af væggene med malerens tape, fordelt 2 fødder fra hinanden. Træ kilerne skaber en 1/4-inch ekspansion kløft mellem væggen og gulvet.

•Lay den første række i Bellawood gulve mod den længste væg i rummet med rillen står over for muren. Cut den sidste bord til at passe i slutningen af den første række med en rundsav.

•Kontroller 2-tommer efterbehandling søm--i en vinkel - 12 til 16 inches fra hinanden i tunger af træplader med en pneumatisk sømpistol og gummi kølle. Vask de afsluttende negle hele vejen gennem toppen af træ med et søm punch.

•Fortsæt ved hjælp af en pneumatisk sømpistol for at sikre træ gulve til undergulvet, svimlende enderne af brædderne 6 inches fra enderne af den foregående række bestyrelser.

•Measure bredde af mellemrummet mellem væggen og den anden til sidste række med et målebånd. Skær de træplader til denne måling. Rippe væk den udsatte harpiks-belagt papir mellem væggen og den anden til sidste række af trægulve.

•Applicer en liberal beløb Carpenters lim på den lille smule af udsatte krydsfiner undergulvet. Installer den sidste række af trægulve på toppen af tømrere lim, så vægt bestyrelser med en tung vægt, indtil limen tørrer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com