Sådan installeres belysning i et Drop loft

December 27

Sådan installeres belysning i et Drop loft

Drop lofter er ofte bruges til at dække op grimme mekaniske, elektriske og VVS elementer i kældre, garager eller industri rum. Da dette dækker typisk alle eksisterende belysning på det oprindelige loft, skal ny belysning være installeret i drop loft. Den enkleste løsning er at installere forsænket kan belysning. Du har brug for at ansætte en elektriker til at oprette forbindelse på circuit breaker box, installere nye, eller tilpasse eksisterende switche og installere forgreningsdåser du bruger til at forbinde dit inventar til elektriske system.

Instruktioner

•MAP din plads på papir. Tegne en kontur af dine vægge, omfatter ethvert møbler eller andre vigtige funktioner eller områder, der har specifikke anvendelser. Tegne et gitter over dette, som repræsenterer din loftplader. Bestemme, hvor belysning ville være mest gavnligt for at rummet serverer. Mark hver placering, du vil tilføje et stativ på dette kort.

•Drej off effektafbrydere kontrollere alle forgreningsdåser du vil oprette forbindelse til. Løft op på hver flise, du markerede på diagrammet, slå det diagonalt og lad det gennem åbningen i drop loftsskelettet. Måling fra hver lys placering til tilsvarende samledåsen og klippe ledning til at passe, forlader 10 procent ekstra længde for slæk.

•Klippe vigtigste isolering fra enderne af dit kabel 3 inches fra hver ende med en hobbykniv. Skær omkring kablet og trække cut slutningen fri for ledninger. Strip hver af de tre ledninger med wire stripping tænger. Fit wire i korrekt størrelse kærven i tang kæber og lukke tænger fast for at skære isoleringen. Trække ledningerne mod slutningen af ledning til at fjerne isoleringen.

•Tag dækning fra samleboks med en skruetrækker. Feed kablet ind samledåsen gennem en side punch ud. Farve match tre ledninger, sort til sort, hvid til hvid og grøn til grøn. Passer en wire møtrik over hver gruppe af ledninger og drej den med uret for at oprette en fast forbindelse. Wrap tråd møtrik i elektrisk tape.

•Brug et lys kan som en skabelon for at markere en cirkel den rigtige størrelse på hver flise, hvor du vil have lyset til at passe. Skære disse cirkel konturer med en gipsvæg sav og erstatte fliser i gitteret. Løft en flise på den ene side af hvert lys beliggenhed få adgang over for resten af installationen.

•Fit støtte barer på toppen af gitter barer på begge sider af åbningen lavet af den fjernede flise i hver belysning installationsplacering. Fastgør støtte barer ned på den øverste kugle af sporet. Fastgør en lys beslaget på stængerne. Dette er en firkantet panel med en rund åbning, som lyset passer ind.

•Lift en dåse lys i hvert beslag fra neden. Typisk disse snap i metal foråret klip på rammen. Trække den ledning, der fører til loftet fastgøres senere. Justere højden af lyset, så det er i holdning til trim ring, skal du kontakte vejledningen, der fulgte med dit stativ for detaljerne angående dit mærke og model af lys. Passe en cirkulær trim ring til ansigt af armaturet under flisen. Løft det op, indtil den klikker på plads, pænt skjule klippe kanten af flisen.

•Match op ledning fører på lys med ledningerne fra samledåse, hvid til hvid, sort til sort og grøn til grøn. Foretage tilslutninger som tidligere beskrevet for forgreningsdåser med wire nødder og tape.

•Udskift loftplader løftet ud for adgang. Installere en pære i hvert armatur. Disse twist i, eller er skubbet op og snoet en halv-vending, eller stik direkte i, afhængigt af pæren. Konsultere armaturet instruktioner for detaljerne. Tænde for afbrydere. Teste alle afbrydere og lys for korrekt drift og foretage justeringer efter behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com