Sådan installeres Bifold dør Hardware

June 12

Sådan installeres Bifold dør Hardware

En bifold dør er en type af døren, der folder i halvdelen, når den åbnes. Den side, der åbner bliver trukket langs et spor, der er installeret på toppen af dørkarmen. Banen har hardware, der skal installeres til døren for at holde døren sikker i sporet, når den åbnes. De andre stykker hardware, skal du installere er hængslerne og dørhåndtag. Knapper til bifold døre er faktisk dummy drejeknapper, da ikke behøver de vender.

Instruktioner

•Anvend en blyant til at markere jamb sidedør 11 inches fra bunden, 7 inches fra toppen og centreret mellem de to. Holde døre sammen den måde, de vil være når åbnes. Sted i bunden af en hængslet på bunden mærket med knoerne mellem de to døre. Sikre hængsel med skruer.

•Sæt den midterste hængsel og øverst hængsel på samme måde som først. Sikre begge hængsler med skruer. Placer den anden dørhængsler sammen med den første dørhængsler og sikre dem med skruer.

•Sæt pivot plader til toppen og bunden af jamb sidedør. Vedhæfte den låsning arm til toppen af den førende dør. Den nøjagtige placering af pivot plader og låsning arm vil variere alt efter producent. Læs din instruktionsbog til at finde ud af specifikke målinger.

•Measure op 36 inches på den indvendige side af førende døren på begge sider. Bore et hul gennem varemærker med en 3/16 borehoved. Placer knop på forsiden af døren og indsætte en skrue gennem hullet i ryggen. Stramme skruen for at holde knappen på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com