Sådan installeres Bitumen tagdækning ark

May 8

Sådan installeres Bitumen tagdækning ark

Enhver, der har stået under et utæt tag forstår behovet for holdbare materialer og uigennemtrængelige dækning, når du installerer et tag. Modificeret bitumen tagdækning ark er en af flere udvikling i tagdækning teknologi. De er Fabriksfremstillede og fås i forskellige bredder. Asfalt-imprægneret polymer eller glas fiber stoffer gør det muligt at dække mange tag overflader med vejrbestandige materialer, der er næsten problemfri når installeret. Ved hjælp af bitumen tagdækning ark kan reducere besætningens størrelse og tidsforbrug forsegling taget.

Instruktioner

APP tagdækning

•Measure og afskårne længder af tagsten én ad gangen, medmindre du har et stort arbejdsområde. Tillad afskårne stykker at hvile i 30 minutter, hvis de stadig er buet fra at være stramt rullet.

•Forbind-roll strimlen så at undersiden af stoffet er på ydersiden af rullen. APP (atactic polypropylen) tagdækning danner en overflade obligation med asfalt lag under. Du skal have adgang til den komplette underside overflade at gøre et stramt bånd.

•Applicer varme fra en fakkel en sektion ad gangen, smeltende laget asfalt på undersiden af stoffet nok til det at overholde taget. Arbejde et par fødder på et tidspunkt at sikre vedhæftning. Anker den færdige strimler med længder af 2 x 4 tommer boards, indtil seal er stram. Begynde den næste strimmel, overlappende det af flere inches.

SBS tagdækning

•Measure, skære og hvile strimler af SBS som for APP. Opførelsen af SBS (styren butadien styren) tagdækning er forskellig fra APP. snarere end danner en temmelig stiv overflade lag med asfalt nedenunder, SBS danner et netværk inden for bitumen eller asfalt, selv. SBS stof vil danne en obligation med den varme asfalt eller lim, du bruger.

•Drej tagdækning strimler så undersiden er på ydersiden.

•Spread hot asfalt eller klæbemiddel--afhængigt af størrelsen af strip--på taget og udrulning tagdækning stof. Forankre det indtil du er sikker på en solid bond har dannet mellem stof og fiksativ.

Selvklæbende Bitumen ark

•Heed producenter anbefalinger til de bedste steder at bruge denne væsentlige skræl og stick tagdækning stof, især vedrørende klimaforhold.

•Applicer selvklæbende bitumen plader kun når uden for temperaturer opfylde fabrikantens anbefalinger og følge andre instruktioner vedrørende udførelse. At overtræde disse henstillinger kan medføre garantier.

•Plan installere denne tagdækning i en langvarig periode med godt vejr, til at sikre god vedhæftning.

Tips & advarsler

  • Overveje den endelige udseende, når du vælger dine materialer. APP tagdækning tendens til at give en plastic-lignende udseende til overdækket overflader. SBS dækning vises mere gummiagtig.
  • På grund af dets udseende, er SBS nogle gange beskrevet af detailhandlere som gummi-tagdækning. Stille en masse spørgsmål til Sørg for at du kender indholdet af tagmateriale, du vælger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com