Sådan installeres bølgede Metal tagdækning - grundlæggende

May 27

Sådan installeres bølgede Metal tagdækning - grundlæggende

Bølgede metal tagdækning er et fremragende tagdækning valg for mange situationer. Blandt sine mange attributter er at det er modstandsdygtigt over for brand, insekter og storm skader. Det har tendens til at være en dyr løsning, men lang og problemfri levetid gør det ulejligheden værd for mange boligejere. Installere det selv kan reducere omkostninger, hvilket gør det mere overkommeligt. Fremgangsmåden varierer, afhængigt af hvad dit tag er som at starte med og typen af paneler, du vælger, men der er nogle grundlæggende, der vil være fælles for hver installation.

Instruktioner

•Undersøg taget sørge for der intet er på tagdækning bunken, der vil forstyrre tagdækning processen. Også kigge efter søm og skruer, der kan stikker ud af taget. Fjerne snavs, skruer eller søm, som du kan se.

•Insulate tag og tilføje en dampspærre under de metal paneler. Dette vil bidrage til at holde dit hjem beskyttet mod ekstreme temperaturer og spare på energiomkostninger. Rul barrieren det og søm det sikkert til studs eller tagdækning dæk. Sørg for damp barriere side er fladt mod tag og isolering side er op.

•Sæt lukning strimler langs kanterne af taget på tagskægget. Disse vil passe under kanten af panelerne bølgepap og forhindre vind og regn i at kunne komme under tagdækning. Skrue lukningen strimler på tag med galvaniserede skruer.

•Lay bølgepap panelerne ned på taget, en ad gangen. Som du placerer hvert panel, skru den på plads med selvskærende skruer. Sørg for hver har plastik skive for at forhindre lækager. Start på den nederste kant af taget, i det ene hjørne, og arbejde din vej på tværs. Sikre, at hver af panelerne kant passer stramt over lukningen strimler.

•Caulk rundt i kanten af panelet tag lige før du tilføjer den næste panel. Dette forhindrer utætheder samt bidrage til at holde panelerne på plads.

•Gentag processen med markedsføring, caulking og skrue hvert panel på plads på den næste række af paneler. Fortsætte dette mønster på begge sider, indtil du når toppen af taget.

•Sæt panelet ridge over den lille kløft mellem paneler langs ridgeline af taget. Panelet ridge passer ligesom et omvendt "V" over toppen af dit tag. Skru den på plads med tagdækning skruer, caulking langs kanterne, som du gør så.

Tips & advarsler

  • Bølgepap tagdækning kan ofte installeres direkte over gamle tagdækning. Kontrollere lokale koder for at afgøre, hvad der er tilladt i dit område.
  • Arbejder på et tag er farlige. Arbejd aldrig når taget er vådt, da fugt øger dine chancer for at falde. Forsigtig, når du arbejder på taget og klatring en stige til at undgå falder. Brug handsker når du håndterer metal tagdækning, da det kan have skarpe kanter og kunne skære dig. Bære øjenbeskyttelse, når ved hjælp af værktøjer til at undgå øjenskader.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com