Sådan installeres bordplader til nye køkkenskabe

June 6

Sådan installeres bordplader til nye køkkenskabe

Nye køkken bordplader er en fantastisk måde at renovere et køkken. Når du installerer nye køkkenskabe samt, er det nødvendigt at sætte i nye bordplader, da det er usandsynligt, at de gamle bordplader vil passe på de nye frysere korrekt. Når renovere et køkken med skabe og bordplader, er det altid bedst at starte fra bunden og installere skabene først. Men når kabinetterne er installeret, køkkenbordet installation er forholdsvis enkel.

Instruktioner

•Measure område for de nye bordplader og de nye bordplader, selv, ved hjælp af et målebånd. Kontroller, at de nye bordplader er korrekt længde og dybde til at blive installeret på de nye underskabe.

•Skru underskabe sammen i hjørnerne til at forhindre dem fra at flytte og nedbøjning engang køkkenbordet er indstillet på toppen. Denne proces er meget lettere uden køkkenbordet installeret, så tager lidt ekstra tid til at dobbelt-tjekke nu kunne spare flere stressende timer senere.

•Klippe hul til vasken i den nye køkkenbordet, ved hjælp af en stiksav eller rundsav. Dette bør gøres før køkkenbordet er sikret på toppen af køkken frysere.

•Sæt køkkenbordet oven på de ny underskabe. Brug en plan for at kontrollere, at overfladen af køkkenbordet er niveau på tværs af underskabe.

•Sæt køkkenbordet til de nye kabinetter med en boremaskine og skruer. Foretage omhyggelige målinger til at sikre, at skruerne kan trænge igennem de sikre stykker på toppen af skabene og ind i bunden af køkkenbordet, men at de ikke vil trænge igennem laminatet øverst på køkkenbordet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com