Sådan installeres bruser P fælder

May 18

Uanset om du tilføjer en anden bruser til dit hjem eller bare nødt til at erstatte din eksisterende Bruser VVS, er du installerer et brusebad p trap et nødvendigt skridt. Nye præformerede bruser baser har forenklet processen væsentligt; processen kan dog stadig være vanskeligt, især hvis du arbejder med gamle VVS.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende bruser base at eksponere rørføring under. Brug en sav, skære igennem undergulvet og fjerne den. Fjern eksisterende rørføring og p fælden og kassér de gamle stykker.

•Installer et nyt stykke af undergulvet over bruser base. Markere og klippe et hul over det område, hvor p-fælde sættes. Brug en tværbjælke til at skære hul hvis det er muligt. Kontroller, at afløb linje er skrånende 1/4 af en tomme til hver fod af rørene og at p-fælden hul falder direkte over bruseren afløb hul.

•Når p-fælde er i sted, begynder cementering p-fælden sammen med de eksisterende dele af rørene. Hold stykkerne sammen i 20 sekunder for at sikre, at cementen er sikret ordentligt på plads. Cement p trap/afløb line forbindelse efter alle de andre stykker har været sikret sammen.

•Efter at sikre cement, plumb hurtigt den nye p-fælde med et niveau før leddene sammen sikre, at der er nogen blokeringer i dine rør. Erstatte bruser base i sin oprindelige holdning og bruge silikone sealer for at forsegle leddene mellem fliser og base.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com