Sådan installeres bruser sæde i keramiske brusebad

February 25

Sådan installeres bruser sæde i keramiske brusebad

Installere et hjørne brusebad bænk i en keramisk bruser. Dette er den hurtigste form for bænk at installere og er mindre arbejdskrævende end at installere en fuld bænk. Denne bænk er derefter fliser til at matche dine eksisterende bruser.

Instruktioner

Forpakket en trekantet stål bænk frame til dit brusebad. Forudse placeringen af bænken og sætte gaffatape under hjørne placering hvor bænken vil vedhæfte. Sørg for, at de to vægge, der udgør hjørnet firkantet til hinanden.

•Sæt det mod væggen over denne tape, og brug en lille plan for at sikre, at det er rimeligt niveau men skråningerne lidt nedad at forhindre fældefangst vand i vandpytter mod væggen. Tillad ikke bænk til skråner så meget, at det er mærkbar. Mark skruehuller i rammen bænk på bruseren væggen ved hjælp af en fedt blyant. Fjern bænk for at afsløre varemærkerne.

•Drill huller på mærker med en diamant eller hårdmetal-tippes murværk borehoved. Vær omhyggelig med at gå langsomt og bruge en rimeligt let berøring til at bore. Bruge en smule det er den samme diameter som skruen (tænder inkluderet) på flisen. Brug størrelsen angivet i vejledningen, der fulgte med dem i den installation kit, der vil passe de skruer, der fulgte med den. Fjern tapen.

•Squirt i et nogle klæbende caulking produkt, som flydende Nails, ind i hullerne. Anvende konstruktion lim på bænken, der vil være mod væggen. Sætte bænken op igen og skru den på væggen. Sprøjte mere lim på benchtop i lange perler, før du lægger mørtel. Fyld bænken med tykke mørtel og tamp det lidt, således at mørtlen oser gennem huller i front bænken. Gøre toppen af overfladen glat og flad.

•Applicer mørtel til forreste ansigt bænken så det er fladt. Tillad mørtel at helbrede før du installerer flise og injektionsmørtel. Når flise og injektionsmørtel er indstillet, skal du sætte skridsikkert klistermærker på bænken.

Tips & advarsler

  • Nogle fabrikanter kræver brug af lag bolte i stedet for skruer eller skruer for deres overlegne styrke.
  • Sørg for, at bænken er skruet i solidt. Du skal muligvis installere blokke i muren mellem studs at skrue i bænk ifølge producentens anvisninger. Dette kan kræve skåret i drywall på modsatte side af muren nær den keramiske brusebad og derefter patch (eller gør andre drastiske foranstaltninger) at få blokering på plads. Nogle virksomheder bruger fastener ærmer med byggeri selvklæbende hvis ingen træ blokering er tilgængelig for skruer til at bore i. Omhyggeligt test bænk før brug. Følg alle instruktioner og advarsler/advarsler, der fulgte med din hjørne bænk. Installere et skridsikkert underlag på sæde og gulvet i bruseren.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com