Sådan installeres brystværnet blinkende

June 12

Brystværnet blinkende er installeret på tagene langs brystværnet vægge. En brystværnet væg er en barriere på kanten af taget, terrasse eller balkon, der giver udseendet af et fladt tag, men skråninger langs kanterne med beton eller sten. Installation af blinkende hjælper med at beskytte mod fugtskader, så vandet til at løbe og forhindrer siver ned i sømmene.

Instruktioner

•Undersøg brystværnet langs kanten af taget. Kontroller det opbygges korrekt og at cement eller sten. det er lavet af er stærk i hele. Look for små huller eller revner langs brystværnet og markere alle disse steder med en blyant.

•Placer et rør af udvendige beton silikone fugemasse til en caulk pistol og sikre den fast på plads. Afbrød spidsen af dysen med en hobbykniv og line up caulk pistol langs den første markerede hul i sten brystværnet.

•Tryk på aftrækkeren og frigivelse fugemasse langs knæk i stenen. Flytte rundt hele brystværnet og køre en tynd stribe af silikone fugemasse i alle revnerne, indtil de er fyldt. Lad fugemasse tørre natten.

•Installer L-formet metal blinkende rundt i hele bunden af brystværnet. Skub en tube konstruktion lim på caulk pistol og anvende tre, tynd, ligeligt fordelte perler langs bagsiden af den L-formede blinkende. Tryk på blinkende fast på plads langs bunden af brystværnet og opstille jeres hænder over hele overfladen, der skal sikre, at det overholder brystværnet.

•Overlap blinker med 2-inches over først andet stykke og fortsætte indtil blinkende er blevet installeret omkring området hele brystværnet. Inspicere blinkende og kontroller, der er ingen mellemrum mellem brikkerne, og at det har været sikret til tag og brystværnet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com