Sådan installeres Cedar House sidespor omkring en dør

February 18

Sådan installeres Cedar House sidespor omkring en dør

Nøglen til korrekt installere cedar sidespor er at markere kursus layout på huset før du faktisk installerer eventuelle helvedesild. Dette giver dig mulighed for at justere kursus niveauer på forhånd, så du ved, at du vil være i stand til at installere helvedesild uden ender med huller eller fortrængning. Det gør det muligt at passe helvedesild problemfrit med alle vinduer og døre samt. Følg trinene nedenfor for at lære hvordan man gør det.

Instruktioner

•Case (trim) alle vinduer og døre før du sætter op sidespor.

•Measure fra et punkt 1 tomme nedenfor toppen af fundamentet til toppen af væggen. Overføre denne måling til din historie pole. Opdele måling i kurser efter hvor meget eksponering, du ønsker for hvert kursus. Cedar helvedesild har generelt fra 4 til 7 inches af eksponering, afhænger oven på præference.

•Walk rundt i huset mens du holder den historie pol på den samme højde i forhold til huset. Kontroller, at kurserne vil matche toppe og bunde af alle vinduer og døre, justere målinger på pole som nødvendigt.

•Mark kurset niveauer på væggen, når du er tilfreds med layoutet.

•Begin installere sidespor, startende fra hjørnerne af huset og arbejder mod midten. Forlade en 1/8 til 1/4 - tomme rum mellem helvedesild, og opveje hvert kursus mindst 1 1/2 inches fra kurset nedenfor. Denne forskydning betyder, at du ikke vil have en fuld rullesten på hvert kursus, før og efter din døre - brug en kniv eller økse til flækkes helvedesild, så de passer flush mod kabinettet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com