Sådan installeres Cedar rullesten sidespor

July 7

Sådan installeres Cedar rullesten sidespor

Cedar rullesten sidespor kan give et hjem gammeldags charme, men det er ikke den eneste grund til at installere det: de naturlige olier i cedar gør det resistent over for skimmel, og dens åben cellestruktur gør det fleksibelt og modstandsdygtig mod revnedannelse. Cellestruktur skaber også en pude af luft inde i hver rullesten, der hjælper med at isolere dit hus. Cedar helvedesild behandles med en brandhæmmende, der gør dem som sikkert at bruge som alle andre typer af sidespor materiale. Installation af dem er mere arbejdskrævende end at installere nogle andre typer af sidespor, men det er ikke så udfordrende som kan vises.

Instruktioner

•Begin installation af indpakning hus med en vandtæt membran--enten 15-30 pund filt eller semi-gennemtrængelige hus wrap. Vandtæt vindueskarme ved at dække dem med flex wrap; udvide flex wrap på mindst 6 inches op ad siderne af hver enkelt vinduesåbning. Installere drop kant blinkende langs toppen af vinduet og døren åbninger.

•Installer vinduer og dør jambs så du kan trimme døre, vinduer og hjørner af huset med træ trim. Helvedesild butt mod trim.

• Definér den nederste linje af helvedesild. På de fleste huse, at linjen falder sammen med bunden af muren beklædningen, men hvis huset har et betonfundament, helvedesild kan overlappe beton af en tomme eller to.

•Nail, en af helvedesild til beklædningen så strækker sig til linjen, så brug en plan for at installere resten af helvedesild i rækken, med enderne flugter med hinanden. Udvide denne række af helvedesild rundt i huset, bruger plan for at holde den nederste kant vandret.

•Sæt helvedesild med 1¼ tommers tagdækning negle. Drevet hoveder flush med træ, men ikke tillader dem at trænge ind. Bruge to negle pr. rullesten. Når du kommer til den sidste plads i en række, skal du bruge en hobbykniv til at skære en rullesten at passe ind i det.

•Anvend en blyant til at markere den nederste kant i den næste række af helvedesild på hjørnet trim. Det bør være 5 til 8 inches over kanten af den række nedenunder og afhængig af hvor meget af hver rullesten, du ønsker at udsætte. Gør et lignende varemærke på det modsatte hjørne af muren, så strække en kridtstreg mellem mærkerne og snap en linje. Gøre mærker på de andre vægge på samme højde og låsestreger på disse vægge.

•Installer den næste række af helvedesild med sin nederste kant flugter med kridtstreg. Forskyde leddene mellem helvedesild fra én række til den næste for at undgå kontinuerlig linjer.

•Work din vej op på væggene, indtil du når soffits og skal skære helvedesild til at passe. Trim én række af helvedesild at opretholde shingles nedenunder dem korrekt eksponering, derefter installere træ trim for at skjule de øverste kanter af den sidste række af helvedesild.

Tips & advarsler

  • Nogle bygherrer gerne spare tid ved hjælp af en pneumatisk korte pistol til at anbringe helvedesild. Hvis du bruger en, justere lufttrykket så hæfteklammer ikke fuldt trænge ind i skoven. Hvis de trænger gennem, kan helvedesild falde ned.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com