Sådan installeres Cedar ryster på en væg

September 7

Cedar shakes er en traditionel sidespor materiale, der er blevet brugt i dele af det østlige USA i flere hundrede år. Cedar shakes er lagt i rækker eller kurser, af helvedesild. Lagdelingen af helvedesild tillader sidespor at kaste vand og forhindre den underliggende struktur i huset bliver beskadiget. Cedar shakes anvendes til hus i kurser, startende fra fundamentet og arbejder op. Installeret korrekt og vedligeholdt cedar shakes vil beskytte dig hus i årtier, og i nogle tilfælde, selv århundreder.

Instruktioner

Forberede den udvendige vægge

•Undersøg væggene. Kigge efter nogen obtruding søm hoveder og brug din hammer til at trække dem ud, eller banke dem flush.

•Dæk væggene med 30# følte. Bruge din hæftemaskine til at fastgøre filt til på beklædningen. Du kan bruge blinke på indvendigt hjørner for at holde filt på plads og undgå rive.

•Opret dine historie pole. På din 1 "x 3" x 8 "bord, markere basen eller butt linje, hver selvfølgelig af helvedesild. Den første butt linje bør ligge et par inches under det punkt, hvor instituttet opfylder huset. Hver efterfølgende butt linje skal placeres, således at ca. 40% af den underliggende kursus af helvedesild er udsat af den øverste kursus.

•Se dine historie pole og brug et niveau og kridt linje til at markere din butt linjer for hvert kursus.

Installere Cedar rystes

•Start på den laveste kurs. For det første kursus for helvedesild vil du køre en dobbelt kursus eller to lag af helvedesild. Det øverste lag af dobbelt kurset skal være placeret således at helvedesild falder ca 1" lavere end det nederste lag.

•Anbring helvedesild ca 1/8th tommer fra hinanden til at give mulighed for udvidelse, og forskyde hullerne mellem kurser. Dette vil give større fugt beskyttelse.

•Fasten helvedesild med to korrosionsbestandigt negle. Hot-dyppet Zink belagt negle, rustfrit stål negle og aluminium negle alt fungerer godt. Længden af neglen vil variere afhængigt af rullesten bredde, men en tommelfingerregel er, at 3/4" af neglen akslen skal blive drevet i den underliggende beklædningen.

•Kontroller hver søm omkring 1" ovenfor linjen butt i løbet af helvedesild ovenfor den ene du fastgørelse. Neglene bør hver drives ca 3/4" fra kanten af rullesten. Pas på ikke under kørsel, eller at over køre neglene. De bør være drevet indtil er flugter med rullesten overflade, og ikke dybere.

•Work dig vej op, svimlende leddene mellem helvedesild som du går.

•Lace i hjørnerne. Når du kommer til hjørne, bruge din hobbykniv og Afretter for at trimme rullesten, så det ligger flush mod den tilstødende væg. Når du kommer til hjørnet på den tilstødende væg, trim rullesten, så det ligger flugter med ansigtet af den tilsvarende rullesten. Suppleant dette mønster som du arbejder din vejen op, således at leddet mellem hjørne helvedesild er forskudt. Dette vil give større vandtæthed.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge et hjørne stykke. Hjørne stykke er fastgjort før helvedesild er lagt, og helvedesild er bragt helt op til kanten.
  • En god gennemtrængende pletten vil give din cedar rystes med ekstra vandmodstand og beskyttelse mod solens ultraviolette (UV) stråler. Dette vil også bidrage til at bevare den naturlige farver af træ. Cedar tilladt at alder naturligvis vil henvende sig til en sølv grå over tid.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com