Sådan installeres Cedar sidespor

January 9

Der er et par forskellige typer af cedertræ sidespor, så sørg for at vælge den farve, der passer bedst til dit projekt. Også, når det er muligt, vælge cedar sidespor, der er ovntørrede. Ovntørrede sidespor har korrekt vandindhold, så det ikke vil skrumpe eller udvide når arbejdet er udført. Hvis du sidespor et hus i et ekstremt varmt og tørt område, Tillad din cedertræ boards til tørre i tre til fire dage før du forsøger at sætte dem. Tilsvarende, hvis din bestyrelser er blevet våd under forsendelse eller lige før der installeres, adskille dem og lade dem tørre i fire til fem dage før du installerer. Hvis du finder fejl i din forsendelse, der påvirker farven eller den ydre fremtoning af din boards, stoppe projektet og erstatte de uacceptable boards før du fortsætter. Negle skal være lang nok til at trænge cedar sidespor og udvide mindst 1 1/2 inches i den underliggende træ.

Instruktioner

•Efter acclimating jeres cedar sidespor til det område, hvor du bor, bruge en kridtstreg eller en straight niveau til at justere bestyrelsens bunden plandrejet med fundamentet for dit hjem. Hvis ansøger sidespor over træ studs eller træ plader, søm første sidespor bestyrelsen på plads på det laveste niveau af væggen, sømning langs den øverste kant af bestyrelsen hvor søm hovedet vil være skjult af overlapningen af det næste lag af sidespor. Bruge et minimum af tre negle, jævnt fordelt. Fire eller fem negle ville være endnu bedre.

•Fortsæt langs det laveste niveau af din væg, før du har nået et hjørne. Sørg for at alle dine sidespor boards butt op så stramt som muligt at ende som du går. Må ikke bekymre dig om at forlade ekspansionsled mellem bestyrelser, som udvidelsen ikke vil forekomme på langs.

•Begin sømning din næste række af sidespor fra den modsatte side af væggen, så at din sømme mellem bestyrelser ikke vil line up. Når tilpasse dit andet niveau af sidespor Sørg for der er en overlapning på 1,5 inches og sørge for, at denne overlapning opretholdes præcis hele vejen på tværs af væggen. Antages det, at din første lag af sidespor var perfekt niveau, derefter forbliver ved at opretholde en præcis 1,5-tommer overlapning af brædder alle fremtidige niveauer perfekte så godt. Det er dog klogt at tjekke for niveau efter hver anden række bestyrelser har været naglet i sted.

•Fortsæt arbejder op ad væggen, at gøre visse at du opretholde en præcis 1,5-tommer overlapning af bestyrelser. Sørge for, at alle dine negle er omfattet top 1,5 inches af din bestyrelser så at de vil blive dækket af den næste række af sidespor.

•Installer på nederste kanter af windows på på toppen af din væg til direkte vand til ydersiden af træbeklædningen blinker.

Tips & advarsler

  • Denne artikel er skrevet for sidespor, der er installeret over træ studs eller træ folie. Hvis sidespor er ved at blive installeret over murværk derefter træ forskalling strimler, i det mindste 2x2s, skal monteres lodret på et maksimum på hver 24 inches.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com