Sådan installeres Cellulose Isolering af hånd

October 30

Sådan installeres Cellulose Isolering af hånd

Mens det er hurtigere for at blæse ind sted løs isolering fremstillet af cellulose, kan du også spare udgifterne til leje udstyr og installere det i hånden. Cellulose Isolering er som regel lavet af bomuld eller genbrugspapir og behandles med en brandhæmmende, og det irriterer ikke huden eller lungerne måde glasfiber isolering gør. Fordi det ikke kommer i batts eller ruller, skal du installere en barriere for at holde det på plads, når du installerer det på en væg. Barrieren fungerer også som en damp segl, som er nødvendigt at beskytte isoleringen mod kondens fra inde i stuen.

Instruktioner

•Stræk en 4 eller 8 mil plastfolie over studs af væggen hvor du vil installere isolering og Hæft det til den nederste plade, som er den vandrette indramning i bunden af væggen, knopperne er tilsluttet. Arket skal være bred nok til helt dække muren.

•Unfold ark halvvejs og trække det opad til højden på dit bryst. Hæft bagsiden af arket til alle de knopper, det dækker, køre hæfteklammer 8-tomme mellemrum langs hver stud fra top korte til bundpladen. Forlade den forreste del af arket hængende ned.

•Fyld bugt mellem hvert par af studs med isolering op til det punkt, hvor arket er hæftet. Iført handsker og en støvmaske, fjerne det fra emballagen og slip det på plads med dine hænder. Tryk på plast med jævne mellemrum for at løsne isolering fra ledninger, rør og andre forhindringer.

•Lift forsiden af den plastfolie og Hæft det omkring en fod fra den øverste plade af muren, derefter køre hæfteklammer 8-tomme mellemrum langs studs.

•Fortsæt påfyldning bugterne indtil niveau af isoleringen er den samme som niveauet af arket. Løft ark længere mod topplade og Hæft det, efterlader en lille åbning, hvorigennem du kan udfylde resten af hver bay. Når bugterne er fulde, korte presenningen til den øverste plade af væggen.

•Insulate et loftsrum rum ved at strække plastfolie løst over gulvet strøer således at det falder i bugterne og dækker loft gips. Slippe løs isolering i hver bay, enten placere den med dine hænder eller hælde det fra posen, fylde hver bay til toppen af strøer.

Tips & advarsler

  • Hvis fugt er et problem, du kan installere stabiliseret cellulose isolering, men det kræver brug af en særlig blæser.
  • Du kan købe cellulose isolering, der er lavet udelukkende af genbrugsmaterialer.
  • Tillad loft isolering til at trække vejret ved at lade toppen afdækket. Hvis du dækker både top og bund med plast, vil isoleringen indsamle fugt fra kondens og begynder at klumpe.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com