Sådan installeres Cement Board og keramiske fliser Over Vinyl gulv

January 18

Selv om det er ideel til at fjerne en vinyl gulvbelægning før du installerer flise, er det sikkert og acceptabelt at flise over et enkelt lag af vinylgulve. Cement board, installeret over vinyl gulv, styrker gulvet for at hjælpe det bære vægten af mørtel og keramiske fliser. Når cement board er på plads, fortsætter installere de keramiske fliser på samme måde ville det med alle andre projekter, flisebelægning.

Instruktioner

Installere Cement Board

•Lay cement backerboard på vinyl gulvet, forlader en 1/8-inch hul mellem hvert ark. Sted negle mellem ark af cement bestyrelse til at hjælpe dig med at holde hullet konsekvent. Lægge cement board på gulvet med den ru side vender opad.

•Klippe plader af cement backerboard til at passe, ved hjælp af en 2 x 4 tommer stykke træ som en lige kant og scoring cement board 10 gange med en hårdmetal-tippes cement bord kniv. Flytte træ under cement board, foring op kanten af træ med klip. Tryk ned på den ene side af cement board at bryde den. Foretage en endelige cut med carbide-tippes cement board kniv.

•Kontroller backerboard skruer gennem cement board i vinyl gulvet nedenfor med en boremaskine. Placer backerboard skruer hver 6 inches langs kanten af hvert bord.

•Dæk leddene mellem ark af cement board med glasfiber mesh tape, fordelt med en tape murske. Spred et tyndt lag af thinset mørtel over glasfiber mesh tape med en murske. Tillad thinset mørtel hærde i 12 timer.

Installere de keramiske fliser

•Measure hver væg og markere gulv i midten af hver væg. Fastgør kridt linjer mellem modsatte mærker, at skabe et kors på gulvet. Spore kridtstreger i permanent markør, ved hjælp af en målestok som en lige kant.

•Tør-lay fliser på gulvet langs linjerne på gulvet, med flise afstandsstykker mellem dem. Omarrangere fliserne, hvis det er nødvendigt at undgå at lægge fliser mindre end 1/2 flise på den ene side af gulvet.

•Mark placering af hver flise på gulvet i blyant. Gøre yderligere kridt linjer, hvis du ønsker en mere detaljeret gitter til at guide dig, mens du placerer fliser. Spore de nye kridt linjer i permanent markør. Angive fliserne og flise spacere til side.

•Spread thinset mørtel på en del af gulvet tæt på skæringspunktet mellem linjerne du lavede i trin 1. Oprette riller i mørtel ved at trække kanten af en indskåret murske over det.

•Sæt fliser på thinset mørtel, med linjerne på gulvet som en guide. Sted to flise afstandsstykker på hver side af hver flise til at holde afstand mellem konsekvent.

•Gentag trin 4 og trin 5 indtil gulvet er dækket med undtagelse af kanterne. Placer en tæppebanker bord ovenpå fliserne og trykke det med en gummihammer til at integrere fliserne i mørtel.

•Mark fliser til skæring ved at lægge dem på gulvet ved siden af muren, og markere dem på hver side hvor de overlapper det tilstødende flise. Skær de keramiske fliser med en snap cutter. Placer de skære fliser på gulvet, som du gjorde de andre, står over for de afskårne kanter mod væggen. Lad mørtel tørre i 12 timer.

•Tag flise afstandsstykker. Spredt injektionsmørtel over fliserne med en cementmørtel float, udfylde mellemrummene mellem fliserne. Øse op overskydende injektionsmørtel med siden af injektionsmørtel float, mens du arbejder. Ikke sætte fuger mellem fliser og væg.

•Aftør injektionsmørtel rester fra fliser med en våd svamp, skylning svamp ofte. Trække hjørnet af en fugtig svamp langs fugerne, at skabe et ensartet udseende. Lad den injektionsmørtel tørre natten over.

•Fyld mellemrummet mellem fliser og væg med silikone caulk. Dette giver mulighed for de keramiske fliser til at udvide og kontrakt uden revner. Lad caulk helbrede natten over.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com