Sådan installeres CertainTeed Fiber Cement

August 7

Fiber cement sidespor giver udseendet af naturlige træ sidespor med lang levetid og lav vedligeholdelse livet af menneskeskabte materialer. Generelt består af cement, træ fiber og silica, forbinder dette materiale direkte til udvendige vægge af dit hjem via negle til at beskytte dit hjem fra forvitring. En producent af denne fiber cement sidespor er den CertainTeed bygning selskab, der indeholder specifikke instruktioner om installation.

Instruktioner

•Undersøg væg revner, chips eller andre skader. CertainTeed fiber cement sidespor skal være installeret på strukturelt lyd materiale. Foretage eventuelle reparationer til overfladen mindst 48 timer før installationen for at sikre, at væggen er tør inden du starter.

•Find studs på din ydervæg med en stud finder. Mark placeringen af pigge på den meget toppen og meget bunden af din væg med en blyant og tusch. Du skal kende placeringen af disse studs til installation.

•Dæk din væg overflade med bygning papir. Hæft papir direkte at støtte væggen med en korte pistol. Overlappe papiret med 2 inches på alle kanter for en sikker pasform. Papiret bør forlade top og bund 1 tomme af væggen udsættes. Dette er den mindste eksponering mellemrum mellem trapper, foundation, tagene og andre tilgrænsende områder for CertainTeed sidespor.

•Køre den en kridtstreg mellem bund og top mærker for hver stud. Fastgør linjen for at oprette en retningslinje for hver stud på din bygning papir. Dette vil fortælle dig hvor hen til nagle jeres sidespor.

•Installer hjørnet boards fra cement sidespor kit. Line op boards med hjørnet af huset, med kanten af hjørnet bestyrelse sidder flugter med bunden af papiret. Negle bord direkte på plads med en sømpistol og negle. Neglene skal trænge ind i overfladen mindst 1 ¼ tommer til sidespor til at holde.

•Nail hjørnet boards hver 16 inches op hver kant af bestyrelsen; der bør være to negle på hver 16-tommer-mærket på brættet. Overlap stolperne med 2 inches for ordentlig sikkerhed. Når alle brædder er på plads, forsegle leddene mellem boards med fugemasse caulk.

•Klippe hjørne bestyrelser til at passe, hvis nødvendigt, ved hjælp af en diamant spids fiber cement kniv knyttet til en rundsav. Bære beskyttelsesbriller og arbejdshandsker når de skærebrætter. Du vil bruge denne samme sav og kniv for de større sidespor stykker så godt.

•Line op de første cement sidespor bord med bunden af hjørne bord, således at bunden af sidespor stykke sidder 1 tomme over bunden af væggen. Efterlade et 1/8-inch hul mellem sidespor bestyrelsen og bestyrelsens hjørne. Måle 1 tommer fra toppen af sidespor bestyrelsen og installere den første søm i området første stud. Neglene skal trænge mindst 1 ¼ tommer i den underliggende væg.

•Nail bestyrelsen på hvert stud interval langs væggen. Når du skal tilføje et nyt sidespor stykke vandret, butt stykker stramt sammen. Hvis det er nødvendigt, skåret i stykker som beskrevet ovenfor til at passe på plads.

•Fortsæt installation sidespor hele vejen op på væggene, altid sømning i knopperne. Hvis du skal installere sidespor omkring et vindue eller dør, Efterlad en 1/8-inch hul mellem anlægget og sidespor stykke. Installere indtil du nå 1-inch hul i toppen. Du skal måske skære den endelige stykke af installationen horisontalt for at det passer mellem de tilstødende sidespor nedenfor og 1-inch hul.

•Fyld i alle 1/8-inch huller mellem bestyrelser og installationer med forsegling caulk. Dette forhindrer vand fra siver ned i hullerne, når det regner.

Tips & advarsler

  • Læs og følg alle instruktioner og advarsler inkluderet med din fiber cement sidespor køb. CertainTeed producerer cement fiber sidespor specielt til forskellige klimaer, og så installationsinstruktioner kan variere fra produkt til produkt.
  • CertainTeed fiber cement sidespor skaber skadelige støv, når det er skåret.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com