Sådan installeres ClosetMaid hylde stativer

March 16

Sådan installeres ClosetMaid hylde stativer

Selv om ClosetMaid reoler systemet blev designet primært til skab opbevaring, deres sturdy, lightweight, kan justerbar wire reoler bruges til en lang række applikationer, såsom opbevaring af ekstra køkken, spisekammer reoler og garage Lagerreoler. Desuden er en række valgfri tilbehør, såsom opbevaring kurve, skuffer, sko reoler og hængende stænger til tøj, let tilgængelige. Før shopping for forsyninger, måle rummet grundigt og bruge millimeterpapir for at planlægge dit layout.

Instruktioner

•Measure og mærke et punkt nær den igen række afkrog, 4 til 6 inches fra loftet med en stål måle bånd og blyant. Placere en lang vaterpas vandret på denne mark, center boblen, og skriver en vandret linje på tværs af væggen for at markere placeringen af horisontale hængende spor.

•Locate og mark midterlinien af alle pigge på tværs af væggen, herunder hjørnet studs, ved hjælp af en elektronisk stud finder og en blyant. Placer vaterpas lodret på disse mærker, centrere linjerne boble og scribe lodret ned væggen for at markere placeringen af de lodrette standarder.

•Klippe de vandrette spor til bredden af din væg med en nedstryger, minus 1 tommer for regnskabsafslutning. Under forudsætning af din væggen studs er fordelt 16 inches fra hinanden, være sikker på hullerne boret gennem spor på 16 tommer Centre linje op med knopperne. Hvis din studs er fordelt 24 inches fra hinanden, skal du bruge drywall skifte bolte gennem hvert hul, understøttes ikke af en stud, som beskrevet i trin 5.

•Anbring den vandrette hængende styr mod væggen og line det op omhyggeligt med den vandrette streg. Indsæt spidsen af din blyant i monteringshullerne på tværs af banen og markerer deres positioner ved sporing cirkler på væggen.

•Align de vandrette hængende spore omhyggeligt med den vandrette mark, og fastgør den til væggen med en Akku boremaskine og Phillips skruetrækker bit. Brug egnet træskruer, hvis hullerne linje med studs. Hvis ikke, skal du bruge drywall skifte bolte indsat gennem hvert hul, hvis din væggen studs er fordelt 24 inches fra hinanden. Hvis du skal bruge drywall skifte bolte, pre bore væg huller med en 3/16-tommer bore bit og indsætte skifte bolte i monteringshullerne før montering sporet.

•Klippe de lodrette standarder til den ønskede længde med en nedstryger. Krog slots på den øverste ende af de lodrette standarder på den vandrette spor, og line standarderne op med lodret stud mærker på væggen. Placer vaterpas på siden af standarderne, center boblen og sikre dem til studs med træskruer og de Akku bore-/ skruemaskine.

•Space reoler beslag på tværs af væggen jævnt i den ønskede højde, og klip dem i slots på standarderne.

•Klippe reoler til den ønskede bredde med nedstryger eller en bolt cutter. Placer hylderne på beslagene og skubbe de nederste kanter af parenteser fast i standarder til at fastgøre dem på plads.

•Beskyttelseshætte til at klikke closet stangen understøtter på den forreste undersiden af reoler, hvor du agter at hænge tøj; Placer understøtter op til 36 inches fra hinanden. Derefter skæres de skab stænger til den ønskede længde med en nedstryger og klip dem i skabet stang understøtter. Placere champignon-formet endestykker i enderne af skab stænger at forhindre bøjler fra glide af enderne.

•Hvis du vil bruge tilbehør, installere dem nu ved at følge vejledningen, der fulgte med tilbehør. Afslutte installationen ved at beskytte cut enderne af wire hylder med plastik endestykker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com