Sådan installeres Cocoon isolering i et lukket område

October 26

Cocoon isolering er også kendt som cellulose isolering og blæses ind i lofter og andre områder for at tilføje isolering i vægge. Denne isolering er øko-venligt og består af avisudklip. Installere det er en fantastisk måde at skære ned på udgifter til energi i dit hjem og kan også hjælpe med at bevare miljøet. Installere Cocoon isolering er en fantastisk måde til at hurtigt isolere dit hjem uden besværet med at skulle søm eller hæftning isolering til væggene.

Instruktioner

•Measure størrelsen af det område, hvor isoleringen vil blive installeret til at bestemme den samlede areal. Gange bredden med højden og optage dette nummer.

•Decide hvor tyk du isolering så det korrekte antal tasker kan købes. Henvise til pakken af Cellulose til dækningsområde afhængig af tykkelsen af isoleringen.

•Dæk alle belysning og ventilationskanaler med blinkende så isolering ikke får i dem. Wrap blinkende omkring lys og søm blinkende på plads. Dækker ventilationshullerne med blinkende på samme måde.

•Indstil det første bundt af Cocoon ind i isolering blæser og tænde for blæseren. Punkt slangen i den retning, du ønsker isolering til at blæse og begynde at blæse det ud i rummet, startende fra den bageste hjørne og arbejder mod forsiden.

•Kontrollér tykkelsen af isoleringen med et målebånd hver så ofte indtil det ønskede antal er nået. Tilføj en anden pose, når først løber ud. Gå videre til det næste område og fortsætter, indtil alle isolering er blevet blæst på plads.

Tips & advarsler

  • Altid bære beskyttelsesbriller og en støvmaske når der arbejdes med isolering. Kontakt med øjnene eller indånding kan forårsage alvorlig skade.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com